Nieuwe bezoekersrecord voor TrendZ Voorjaar

TrendZ Voorjaar is op 13, 14 en 15 januari 2019 bezocht door een record aantal bezoekers: 12.443. Nooit eerder kwamen zoveel bezoekers op het 3-daagse inkoopmoment af. De bezoekersaantallen van TrendZ stijgen nu al voor het vierde jaar op rij. “Dit was een zeer geslaagde editie met als klap op de vuurpijl een nieuw bezoekersrecord. Hoe gaaf is dat! Maar wat voor ons vooral het verschil heeft gemaakt zijn alle positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers”, zegt Mascha de Bruin namens TrendZ.

Het vernieuwde beursteam van TrendZ zag verder dat meer dan 250 exposanten en ruim 450 verschillende merken vertegenwoordigd waren op TrendZ Voorjaar. Daarnaast pluste elke beursdag door meer bezoekers te verwelkomen dan voorheen. Een nieuw onderdeel op deze editie van TrendZ was het Kenniscentrum. In het Kenniscentrum vonden meerdere keren per dag lezingen plaats van experts, zoals een workshop online storytelling door Trendline Magazine, een lezing van Gaby van Gestel over de nieuwste retailtrends en bezoekers konden een workshop inpakken volgen.

De Bruin: “Voor TrendZ willen we meer richting een totaalbeleving gaan waar kennisoverdracht ook deel van uitmaakt. De eerste editie met een Kenniscentrum viel enorm goed in de smaak, want er was veel belangstelling voor alle sessies. Daarom gaan we dit nieuwe initiatief voor de aanstaande najaarseditie verder uitbouwen.”

In aanloop naar TrendZ Voorjaar werd het beursteam vernieuwd en versterkt met Nikki Olde Hanter (adviseur) en Fernande Brand (marketing). Het team bestaat verder uit Mascha de Bruin (Head of Event), Linda Hollink (adviseur) en Krijn ten Hove en Letty Kamps (beiden namens Dutch Trade Events). “Dit vernieuwde team bruist van energie en enthousiasme. Dat belooft veel voor de aankomende edities, waarbij de weg is ingezet naar een totaalconcept voor TrendZ. Bovendien gaan we met het nieuwe team een grote uitdaging aan, want de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem wordt dit voorjaar volledig verbouwd en gemoderniseerd. De eerste 3D-impressies zijn fantastisch. We kunnen hierdoor nieuwe belevingsconcepten gaan toevoegen… laat augustus 2019 maar komen!”, aldus De Bruin.

De eerstvolgende editie is TrendZ Najaar op 25, 26 en 27 augustus 2019 in Evenementenhal Gorinchem. In 2020 keert TrendZ Voorjaar weer terug op 12, 13 en 14 januari. Voor meer informatie: www.trendz-najaar.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *