Flexibel blijven bewegen met Physalis

Jonge kinderen lijken wel gemaakt van elastiek. Hun gewrichten zijn flexibel en geen ‘move’ is ze te gek. Deze beweeglijkheid heeft alles te maken met voldoende kraakbeen en goed gesmeerde gewrichten. Naarmate we ouder worden gaat het allemaal niet meer zo soepeltjes. Met de voedingssupplementen van Physalis kun je hier gelukkig iets aan doen!

Hoe zit dat?
Wanneer gewrichtsbotten over elkaar schuiven worden ze beschermd door kraakbeen en kun je moeiteloos bewegen. Ook het bindweefsel en de vloeistof ín de gewrichten zorgen voor flexibiliteit. Zolang er voldoende kraakbeen, bindweefsel en vloeistof wordt aangemaakt, gaat alles prima. Echter wanneer de productie ervan met de jaren afneemt, worden gewrichten stijver en krijg je klachten. Blijven bewegen, gezonde voeding en ondersteuning met de juiste supplementen helpt!

Soepel met glucosamine
Physalis Glucosamin forte bevat glucosamine, vitamine C en mangaan. Vitamine C ondersteunt de collageenvorming en zorgt voor het behoud van gezond gewrichtskraakbeen. Mangaan draagt specifiek bij aan de vorming van bindweefsel.

Plantaardig gesmeerd
Physalis Gewrichten+ is ideaal om stijve gewrichten aan te pakken. De combinatie van vier plantenextracten (duivelsklauw, boswelliahars, kurkuma en wilg) draagt bij aan de soepelheid van je gewrichten. Toegevoegde vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen dat weer belangrijk is voor de productie van kraakbeen.

Allround boost met kurkuma
Met een dagelijkse dosis kurkuma – geelwortel – bevorder je de beweeglijkheid van je gewrichten en houd je ze in goede conditie. De kurkuma in Physalis Curcum’Actif® is zo geformuleerd dat deze extra goed door het lichaam wordt opgenomen en effectief werkt. Bovendien helpt Curcum’Actif® je huid gezond te houden, ondersteunt het de leverwerking en bevordert het de natuurlijke weerstand.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Glucosamin forte € 10,00 (30 tabletten)
Gewrichten+ € 13,90 (30 tabletten)
Curcum’ Actif® € 17,80 (30 tabletten)

Het Physalis assortiment is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen) en via www.hollandandbarrett.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *