Nieuw van Vogue Girl – Flexible Cats lippenbalsem en Eau de Toilette

Een ware explosie van zoet geurende energie!
De meest populaire geuren en verpakkingen van VOGUE Girl (Cats en Flexibel) zijn vernieuwd en uitgebreid.

Vogue Girl Flexible lippenbalsemVogue Girl Cats Lippenbalsem packZachte lippen met de VOGUE Girl Flexible en Cats Lippenbalsem
De Flexible lippenbalsem is perfect voor een echte zoetekauw. Deze heerlijke lippenbalsem bevat een snoepjesgeur gemixt met fruit en geeft een explosie van energie met een heerlijk smaakje. Deze musthave lippenbalsem verzorgt, beschermt en maakt de lippen heerlijk zacht. De heerlijke cassis smaak zorgt ervoor dat je hem het liefst zou willen opeten.

De VOGUE Girl Cats lippenbalsem is echt iets voor de chocoladeliefhebber. Deze lippenbalsem heeft een heerlijke zoete geur van witte chocolade met een vleugje jasmijn. De lippenbalsem hydrateert en verzorgt de lippen en heeft een onweerstaanbare aardbeien smaak.

Vogue Girl Flexible Eau de Toilette 3DEen vrolijk geurende statement met VOGUE Girl Flexible en Cats Eau de Toilette
De Eau de toilette van Vogue Girl Flexible en Vogue Girl Cats zijn al een tijdje te koop, maar hebben nu een ware make-over gekregen. De nieuwe verpakking is speels, vrolijk en opvallend!

De VOGUE Girl Flexible Eau de toilette geeft energie en heeft een heerlijke zoete geur van fruit gemixt met snoepjes. De geur blijft lekker lang hangen. De handige en goedkope 50ml Eau de Toilette verpakking is een genot voor het oog en zal zeker niet misstaan in een hippe slaapkamer!

Vogue Girl Cats Eau de Toilette 3DDe VOGUE Girl Cats Eau de Toilette zit in een super schattige verpakking, is speels, vrolijk en ruikt heerlijk zoet naar witte chocolade De heerlijke geur blijft lang hangen en zorgt de hele dag voor een blij gevoel.

TIP 1: Wist je dat je een geur langer bij je draagt als je de geur in het haar en op kleding sprayt? Op de huid wordt het parfum sneller warm en vervliegt hij sneller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *