Nieuw! HeltiQ Volumepacks: Het gemak van productvariatie in één doosje

Je hebt een schaafwond. Hoe groot moet dan het wondkussen van de pleister zijn om de wond goed af te dekken? Je wilt je hand verbinden omdat je een snijwond hebt, welk formaat windsel gebruik je dan? Je had een grote verwonding, welke door het herstel langzaam kleiner is geworden, weer een nieuw doosje kopen? 

Soms is het lastig kiezen welk formaat wondverzorgingsproduct je nodig hebt. Daar heeft HeltiQ iets nieuws voor ontwikkeld. HeltiQ Volume Packs, verschillende formaten in één verpakking. Verkrijgbaar in gaaskompressen, eilandpleisters, elastische fixatiewindsels en steunwindsels. Variatie, keuzegemak én voordeel! Zo hoef je voortaan maar één keer naar de winkel, wel zo makkelijk!

Ook voor het bijvullen van je verbanddoos of -set
Is de inhoud van de verbanddoos of -set niet meer compleet? Met de volumeverpakkingen vul je jouw verbanddoos of -set weer in een handomdraai met diverse maten gaaskompressen, eilandpleisters en windsels. Zo ben jij altijd goed voorbereid.

Optimale schapbenutting en verzorgde schappresentatie
Naast productvariatie in een doosje bieden de volumepacks tevens mogelijkheden voor winkels met een beperkte schapruimte. De windsels zijn verpakt in een smal doosje dat in de lengterichting van het schap geplaatst kan worden, dit scheelt schapruimte in de breedte waardoor er ruimte overblijft voor het plaatsen van een extra product op de plank. Daarnaast zorgen de windsels in een doosje ook voor een verzorgde schappresentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *