Holland & Barrett viert Dierendag met introductie van supplementen voor honden

Holland & Barrett maakt zijn intrede in de markt voor hondensuppletie met de introductie vanPawfectHealth by H&B. 100% natuurlijke suppletie voor honden en zo smaak vol als een traktatie. 

Het complete assortiment is samengesteld en aanbevolen door specialisten in dierenvoeding en -suppletie. De producten bevatten krachtige doseringen en zijn vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Met het assortiment speelt Holland & Barrett in op de vijf meest voorkomende gezondheidsproblemen bij honden.

Doordat de grote hoeveelheid actieve ingrediënten verpakt zijn in een smaakvolle treat zullen de meeste honden het graag opeten. De treats zijn gemaakt van rund of vis en zijn eenvoudig in gebruik. Wanneer de supplementen verpakt in een capsule of tablet waren, zouden de meeste honden het weigeren.

Het assortiment bestaat uit:

  • Smiletreats die helpen bij een vieze ademen de mondgezondheid van dehonden ondersteunenmet o.a. calcium, knotswier en pepermunt.
  • Tummytreats met o.a. pre-, pro- en postbiotica die helpen de darmen van de hond te ondersteunen en dragen bij aan een goede ontlasting.
  • Flexitreats voor ondersteuning van de heupen, gewrichten, botten en spieren met o.a. magnesium, glucosamine, collageen type 2 en groenlipmossel.
  • Furtreats ondersteunt de algemene gezondheid, huid en vacht van de hond door gebruik van ingrediënten zoals multivitamine- en mineralen complex, prebiotica en zink.
  • Zentreats die met ingrediënten als magnesium bisglycinaat, passiflora en citroenmelisse ondersteunen bij stressvolle-of angstige momenten.

Hoewel het bij dierensupplementen soms ongebruikelijk is om alle actieve ingrediënten en de bijbehorende hoeveelheden op de verpakking te vermelden, heeft Holland & Barrett dit wel gedaan. Zo kunnen hondenbezitters het etiket lezen zoals ook de eigen supplementen worden gelezen. Op deze manier is het inzichtelijk wat de hond precies binnenkrijgt. De dagdosering is afhankelijk van het gewicht van de hond en staat ook duidelijk weergegeven op de achterzijde van de verpakking.

“Uit eigen onderzoek is gebleken dat ongeveer 60% van onze klanten al voedingssupplementen gebruikt voor zijn of haar huisdier. Ook zien we dat er steeds meer wordt geïnvesteerd in gezondheidszorg voor huisdieren. Dit waren voor ons de aanleidingen om onze klanten niet alleen in producten ten behoeve van menselijk welzijn te voorzien, maar ook voor het welzijn van hun geliefde huisdier. Ik ben trots op het feit dat we met PawfectHealth by H&B een hoogwaardige lijn van supplementen voor honden hebben gecreëerd. Diverse honden hebben deze supplementenlijn geproefd. Het is geweldig om te zien dat honden er ook echt dol op zijn, waardoor het een plezier is om je hond een supplement uit deze lijn te geven.” aldus Olivier Blitzblum, Head of Category Health bij Holland & Barrett. 

PawfectHealth wordt gelanceerd tijdens Werelddierendag op 4 oktober in alle Nederlandse en Belgische winkels inclusief de webshops van Holland & Barrett.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *