NIEUW: CareBag® Mannen wegwerp mannen urinaal voor thuis & onderweg

CAREBAG_URINAL X3_AXO_070915Het CareBag® wegwerp mannen urinaal is nu verkrijgbaar in een handige (reis) verpakking van 3 stuks. De zakken zorgen voor een veilige en hygiënische opvang van urine. De zakken zijn voorzien van een absorptiemat die vloeistoffen omzet in een gel en bovendien de geur neutraliseert. Deze nieuwe variant is speciaal ontworpen voor de (thuis)zorg en voor onderweg.

 Sterke zak
CareBags® zijn gemaakt van sterk polyethyleen, zonder toevoeging van chloor. De zakken zijn 16 x 38 cm groot en 40 mµ dik. De zakken zijn lekdicht en voorzien van een handige treksluiting. Na gebruik kan de zak eenvoudig worden gesloten door aan deze sluiting te trekken en de zak dicht te knopen. Zo kan de inhoud eenvoudig, veilig en hygiënisch worden afgevoerd. De zak mag bij het restafval.

Geur absorberende gelmat
De absorberende gelmat zet de lichaamsvloeistoffen om in een vaste gel, waarbij tevens de geur wordt geneutraliseerd. De inlegger heeft een absorptiecapaciteit van 450 ml. Hij is gemaakt van non woven met super absorberende polymeren (SAP).

Toepassing
Het CareBag® wegwerp mannen urinaal kan thuis worden gebruikt bij verminderde mobiliteit, na een (prostaat) operatie, bij chemotherapie, na radioactieve therapie, nucleaire onderzoeken, bij infecties, maar ook op vakantie, in de file, op de boot etc. Het urinaal kan zowel liggend, zittend als staand worden gebruikt. Het biedt de oplossing voor als er geen regulier toilet voor handen is. Het kleine doosje is eenvoudig mee te nemen. Dit geef zekerheid en een veilig gevoel.

Verpakking
De CareBag® wegwerp mannen urinalen zitten per 3 stuks verpakt in een klein bedrukt doosje. Er zitten 12 doosjes van 3 stuks in een omdoos. Het artikelnummer is 9610139 (1 CE van 3 stuks).

Voor meer informatie, prijzen of monsters kunt u contact opnemen met:
Convicare smart careproducts | Lingewei 9 | 4004 LK Tiel | The Netherlands
Telefoon: 0344 655 683 | info@convicare.nl | www.convicare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *