Nieuw bij DA: DA by Erica

In deze bijzondere tijd waarin gezondheid terecht de grootste prioriteit van iedereen heeft, heeft DA toch iets positiefs te melden. In de ruim 300 DA-winkels zijn sinds deze week de eerste 60 DA by Erica-verzorgingsproducten te koop!

De filosofie van DA by Erica is dat gezondheid en kracht direct uit de natuur komen. De producten in de DA by Erica lijn hebben daarom bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst. Door de samenwerking kunnen de natuurlijke producten met een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs aan de consument aangeboden worden. Om de DA by Erica-producten goed te kunnen adviseren is voor de DA-teams een speciale online-training binnen DA Academie ontwikkeld.

Sensitive-lijn
In het assortiment van DA by Erica neemt de Sensitive lijn een prominente plek in. En niet onterecht, want de combinatie van colloïdaal haver en melkserum is voor menig probleemhuid dé oplossing om weer tot rust te komen. Roodheid, jeuk en irritatie nemen af en de huid krijgt de mogelijkheid om zichzelf weer te regenereren. De Sensitive lijn heeft producten van teen tot kruin. De shampoo, uiteraard vrij van peg, parabenen, parfum, laureth sulfaat en dergelijke, kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid. Het haarmasker kan gebruikt worden als een masker voor de hoofdhuid maar ook prima als een conditioner voor de haren. Voor onder de douche is er een neutraal ruikende bad &douchegel maar ook de reinigingslotion kan als douche product voor het hele lichaam en als reiniging voor het gezicht ge-bruikt worden.
Voor het gezicht is er een fijne gezichtscrème en aparte oogcrème. Verder bevat de lijn een scrubpeeling op basis van enzymen en een kalmerend serum.

Mix & match
De verschillende DA by Erica-productlijnen zijn onderling met elkaar aan te vullen. Een rode, vurige huid die ook vetarm is kan bijvoorbeeld veel baat hebben bij een combinatie van kalmerend serum en de amandel verzorging. Of een voch-tarme, jeukende huid met hyaluronzuur ampullen en de gezichtscrème sensitive.

Spaaractie DA huismerk
DA koppelt de introductie van de DA by Erica-producten aan de start van een spaaractie voor het DA-huismerk. Bij aankoop van ieder huismerk-product ontvangt de klant een spaarpunt. Een volle spaarkaart kan ingeleverd worden voor gratis huismerk-producten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *