NIEUW: A.Vogel Passiflora Rustgevende spray

Helpt snel bij stressmomenten1

88% van de vrouwen ervaart weleens gevoelens van stress. Uit onderzoek van A.Vogel blijkt dat dit regelmatig buitenshuis voor komt, bijvoorbeeld kort voor een belangrijk moment zoals een examen of een presentatie. Om je op die momenten te helpen rustig te blijven is er de nieuwe A.Vogel Passiflora Rustgevende spray. 

Stresssituaties ontstaan vooral op het werk, door drukte met en zorg voor kinderen en door de financiële situatie, blijkt uit hetzelfde onderzoek. De bijbehorende verschijnselen komen vaak onverwachts opzetten. Vlak voor die spannende presentatie bijvoorbeeld. Of op weg naar de tandarts om dat gaatje te vullen. Of wanneer je heen en weer sjeest tussen werk, school, sport van de kinderen en je eigen avondje sportschool. Je kunt dan plots te maken krijgen met prikkelbare gevoelens, een opgejaagd gevoel, een kort lontje of emotionele gevoelens bijvoorbeeld. Gelukkig neem je deze spray makkelijk mee. De spray houdt je fris en alert1, is discreet in gebruik en ook handig te gebruiken naast andere Passiflora producten. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Passiflora Rustgevende spray bevat 100% natuurlijke werkstoffen op basis van passiebloem1 (Passiflora incarnata), citroenmelisse (Melissa officinalis) en zinkgluconaat.

Adviesprijs € 12,99 / 20 ml


Consumenten inzichten
• 97% van de Nederlandse vrouwen ervaart weleens stress
• 88% ervaart wekelijks 1 of meerdere keren gevoelens van stress
• Acute stress vaak onderweg
• Snelle werking en betrouwbaarheid belangrijkste factoren


1Passiebloem. Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *