Bluem Europe benoemt nieuwe Director Finance & Operations

Bluem Europe heeft per 1 mei 2020 Joanne Bouwkamp benoemd tot Director Finance & Operations. Bouwkamp voegt zich bij het ambitieuze, innovatieve en snelgroeiende bedrijf in mondverzorgingsproducten, dat vanuit Zwolle ruim 50 landen bedient en een dochterorganisatie heeft in Brazilië.

Joanne Bouwkamp (1984) studeerde Econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tevens rondde zij de studie Actuarial Science & Mathematical Finance af aan de Universiteit van Amsterdam. Ze werd in 2017 genomineerd tot Actuarieel Talent van het Jaar. Joanne startte haar loopbaan als actuaris bij Unigarant, het verzekeringsbedrijf van ANWB, waar zij al snel manager van het actuariaat werd. Daarna was ze bijna vijf jaar werkzaam bij Triple A Risk Finance, waar ze in haar laatste rol als Senior Principal geroemd werd om haar razendsnelle ontwikkeling.

Gecontroleerde groei en cashflow juist nu extra noodzakelijk
“We zijn blij dat we Joanne aan boord hebben in onze directie. Naast de ‘traditionele’ CFO taken wordt Joanne ook verantwoordelijk voor productie en logistiek, waar de komende tijd nog grote uitdagingen liggen. Haar analytische, maar vooral doortastende aanpak zal van onschatbare waarde zijn voor de verdere expansie van onze organisatie. Zeker in deze tijd ligt de nadruk op gecontroleerde groei, strak managen van de cashflow en optimalisatie van de processen”, aldus Nathalie Beck, managing director Bluem Europe.

Joanne Bouwkamp over deze stap in haar carrière: “Ik ben blij dat ik me bij zo’n fantastisch bedrijf en merk kan aansluiten. Voor mij is dit een kans om naast het realiseren van een optimale bedrijfsvoering, ook directe impact te hebben op de bedrijfsstrategie en dat in een dynamische internationaal opererende organisatie.” aldus een enthousiaste Bouwkamp.

Over blue®m
blue®m is the clinically validated oral health brand, oxygen based oral science. Het scale-up bedrijf dat gevestigd is in Zwolle ontwikkelt en verkoopt mondverzorgingsproducten op basis van zuurstof. De in Nederland geproduceerde producten zijn verkrijgbaar in ruim 50 landen en worden aanbevolen door de beste mondzorg professionals wereldwijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *