Naloc lanceert unieke app

7 op de 10 Nederlanders is wel eens onzeker over zijn of haar voeten. Ruim een kwart voelt de meeste onzekerheid door eeltvorming (27 procent), op de voet gevolgd door schimmelnagels (22 procent) en de geur van de voeten (12 procent). Dit blijkt uit onderzoek van Naloc onder 1.075 Nederlanders, uitgevoerd door Kien onderzoek.           

75 procent van de ondervraagden bereidt de voeten voor op de zomer. 17 procent gaat naar de pedicure, de rest verzorgt de voeten zelf. De teennagels krijgen de meeste aandacht: 55 procent knipt en veilt de teennagels en 24 procent lakt de nagels. De vrouwelijke respondenten hebben een duidelijke voorkeur voor de kleuren rood of roze nagellak. Linda van de Veen van Naloc: “Een bezoek aan de adviesdrogist of apotheek is aan te raden wanneer je een schimmelnagel vermoedt. Met het juiste advies is het raadzaam om snel te starten. Daarbij kan het langere tijd duren voordat de schimmel compleet is uitgegroeid en kan nagellak de schimmel verder verspreiden.”

Naloc lanceert unieke app
Speciaal voor mensen die hun schimmelnagels willen behandelen lanceert Naloc de Naloc-app: de applicatie motiveert gedurende de behandeling en monitort het verloop van het behandelproces.  “Therapietrouw is cruciaal om van schimmelnagels af te komen. Daarom willen wij mensen met deze app motiveren om door te gaan met de behandeling. Bij ieder schimmelnagelproduct geldt namelijk, je moet door blijven behandelen totdat de gezonde nagel is uitgegroeid,” aldus Van de Veen.

Met de Naloc-app:
– Kan iedereen de voortgang bijhouden
– Kan het behandelingsproces geavaleerd worden
– Wordt de gebruiker gemotiveerd tijdens de behandeling

Download de gratis app in de App Store door te zoeken op ‘Naloc’ of kijk op Naloc.nl.

Over Naloc      
Naloc is een effectief product met driedubbel effect: het doodt de schimmel, de verkleuring wordt minder en de nagel wordt weer glad en sterk. Naloc geeft al binnen 2 weken zichtbaar resultaat en houdt de nagel gezond. Klinisch onderzoek toont aan dat 77% van de gebruikers binnen 2 weken een zichtbare verbetering ondervond van de nagels, 92% ziet verbetering na 8 weken.3 Het is makkelijk in gebruik: eenmaal per dag aanbrengen, zonder opbouwschema en vijlen is niet nodig. Naloc bevordert niet alleen het herstel en uiterlijk van schimmelnagels maar ook, als enige product voor thuisgebruik, psoriasisnagels. Meer informatie over schimmel- en psoriasisnagels en Naloc is te vinden op www.naloc.nl.

 Kien onderzoek heeft in opdracht van Naloc (Meda Pharma B.V.) onderzoek uitgevoerd onder bijna 1.075 Nederlanders van 18 jaar en ouder, april 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *