Martin Boezerooij opent Etos op Groningse Vismarkt

martin-boezerooij-etos-vismarkt-groningenOp woensdag 23 november gaat om 10.00 uur een gloednieuwe Etos aan de Vismarkt in Groningen open. De winkel is van ondernemer Martin Boezerooij die op deze plek al een drogisterij heeft. Hij gaat met Etos verder. “Onze klanten zullen blij verrast zijn met wat we nu bieden. We hebben een groot en eigentijds assortiment. Ook zijn er elke week veel scherpe acties.” Speciaal ter gelegenheid van de opening staat de koffie met iets lekkers klaar. De eerste 500 klanten krijgen een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.

Ook op zaterdag 26 november is het in de nieuwe Etos extra gezellig. Dan is er in de winkel een evenement dat in het teken staat van huidverzorging en make-up. Een visagist geeft advies en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.

Assortiment met nieuwe en bekende producten
De afgelopen weken is er hard gewerkt om alles op tijd klaar te hebben en het resultaat mag er zijn! De winkel heeft de allernieuwste Etos look & feel, is ruim van opzet en overzichtelijk ingedeeld. “Vooral de beauty- en geurenafdeling is erg mooi”, zegt Martin Boezerooij. “Daar staan veel verschillende merken en klanten vinden er tips voor een nieuwe stijl.” De medewerkers hebben stage gelopen in Etos-winkels. Zij zijn daardoor goed op de hoogte van alle nieuwe producten. “We hebben een gevarieerd assortiment, met nieuwe en bekende producten. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. En, de service is als vanouds. Klanten kunnen erop rekenen dat de vertrouwde, gezellige sfeer ook in onze Etos aanwezig is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *