Koziol mondkapjes

Het eerste herbruikbare én duurzame mondmasker op de Nederlandse markt!

De corona lock-down wordt langzaamaan versoepeld, maar toch lijkt de wereld te veranderen in een maatschappij waarin het dragen van een mondmasker normaal zal worden. Op sommige plaatsen zal het zelfs verplicht zijn. Helaas zorgen wegwerpmaskers voor veel afval en zijn stoffen maskers slechts 4 uur beschermend. Om die redenen is het duurzame, comfortabele en herbruikbare masker van Koziol dé oplossing voor jong en oud!

Community masker
Het Koziol HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje is gemaakt van thermoplastisch elastomeer en is comfortabel te dragen. Door dit duurzame masker te gebruiken toon je jouw sociale verantwoordelijkheid en bescherm je jezelf en jouw omgeving. Het masker vermindert de verspreiding van deeltjes en verkleint de kans op infectie voor anderen, en tegelijkertijd beschermt het de drager tegen het onzorgvuldig aanraken van het gezicht en daarmee tegen zelf infectie. Als alternatief voor wegwerpmaskers zijn deze maskers bedacht, rekening houdend met alle criteria voor het juiste gebruik van dergelijke gezichtsbescherming. Het mondkapje zit dankzij het speciale ontwerp en materiaalkeuze de vraag naar medische mondkapjes niet in de weg.

Eco-vriendelijk en herbruikbaar mondkapje
De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter na gebruik te vervangen. Grote ovaalvormige wattenschijfjes, die te koop zijn bij elke supermarkt of drogisterij, kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen volgens de geldende gezondheidsadviezen, ook kunnen ze gesteriliseerd worden op 100 graden én drogen ze zeer snel.

Gemaakt in Duitsland 
Het Duitse familiebedrijf Koziol is opgericht in 1927 en trok begin dit jaar op diverse beurzen de aandacht door zijn nieuwe collecties gemaakt van thermoplastisch elastomeer. Het nieuwe materiaal, ontwikkeld door het interne laboratorium, is gebruikt om hoogwaardige maskers te maken die gemakkelijk gebruikt kunnen worden in het dagelijks leven. 

Distributie
Koziol HI Community Mask wordt op de Nederlandse markt gebracht door Orange Planet, De Els 3a, 5107RK Dongen, Tel: 0162 – 38 44 22, welcome@orangeplanet.nlwww.orangeplanet.nl

Dit product is verkrijgbaar in verschillende kleuren, cosmos zwart, organic blauw, organic grijs en organic roze.

Verkoopprijs consument 24,95 | €29,95 masker en 1 filter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *