Kom beter uit de crisis, leer hoe je je diensten online kunt verkopen

Online ondernemer en groeicoach deelt zijn kennis gratis in coronatijd

Nederland werkt massaal online! Slimme en ambitieuze ondernemers maken gebruik van dit momentum en gooien het roer om. Ze komen beter uit de crisis dan ze erin gingen. Met een extra stroom inkomsten en aanvullende producten en diensten.

Gratis cursus voor ondernemers
Paul Beens werkt al jaren succesvol online en wil die kennis en ervaring met andere ondernemers delen. Daarom heeft hij vier gratis trainingsessies samengesteld die je helpen meer helderheid te krijgen over wat online ondernemen precies is, en wat er voor nodig is om jouw diensten simpel, snel en effectief online aan te bieden. En niet geheel onbelangrijk: te verkopen!

‘Kennisproducten zijn een hit’
Beens is online ondernemer, groeicoach en schrijver van het boek Impact Marketing (verkrijgbaar vanaf juni 2020). Beens: “De bedrijven die hun kennis nu online aanbieden kunnen in deze gekke tijden overleven. Vooral kennisproducten zoals trainingen of zelfstudiecursussen zijn een hit.”

Zo ziet de cursus eruit
De livesessies worden via Facebook gehouden. Het enige dat je nodig hebt is een laptop, internetverbinding, een kop koffie of thee en een open mind. Beens: “Mijn doel is je op weg helpen om je doelen te bereiken. Benut deze crisis in je voordeel, gooi niet de handdoek in de ring omdat je niet precies weet hoe het anders zou kunnen doen.”

De Verander van koers’-cursus bestaat uit vier sessies:

Training 1. Een strategie om je product op de markt te brengen (vrijdag 9 mei, 15:00 uur)

Training 2. Een manier om structureel online klanten aan te trekken (maandag 11 mei)

Training 3. Jouw persoonlijke roadmap (woensdag 13 mei)

Training 4. Jouw succespad (vrijdag 15 mei)

Lef tonen, je spierballen laten zien, je mouwen opstropen, nieuwe dingen leren en vooral ‘DOEN’. In de sessies vertelt de coach je wat, waarom en wanneer je dat kunt doen. En ook hoe.

Voor meer informatie: https://paulbeens.nl/hoe-jouw-koers-te-veranderen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *