John Frieda® Go Blonder: verbeterde formule en nieuw masker

John Frieda® introduceert BlondeMend™-technologiein de formule van de Sheer Blonde®Go Blonder-haarverzorgingslijn. Go Blonder licht blond haar geleidelijk op tot twee tinten. De nieuwe formule bevat een drievoudig herstelcomplex dat het haar oplicht, versterkt en beschermt. Daarnaast breidt John Frieda®de lijn uit met een versterkend haarmasker voor een gezonde sunkissed-look: Go Blonder Lemon Miracle Masque.     

De BlondeMend™-technologiezorgt voor een oplichtend effect en biedt tegelijkertijd bescherming tegen mogelijke schade aan het haar. Blonderen en highlighten opent de haarschubben en verhoogt de porositeit van het haar waardoor het haar sneller vocht kan verliezen. Het drievoudig herstelcomplex in de nieuwe formule bestaat uit carbonzuur, keratine en kationische conditioners die het haar beschermen en versterken. Het carbonzuur licht het haar geleidelijk op en verhoogt de elasticiteit van de haarschubben zodat het minder breekbaar is. De keratine zorgt voor de (her)opbouw van de haarvezels en -schubben en voedt het haar. Daarnaast zorgen de kationische conditioners dat de verzorgende ingrediënten goed op het haaroppervlak hechten. Dit resulteert in sterker en gezonder opgelicht haar. Alle producten in de Sheer Blonde® Go Blonder-lijn bevatten BlondeMend™-technologie.         

Het nieuwe Go Blonder Lemon Miracle Masque voedt het haar en herstelt de verzwakte haarvezels voor en na het oplichten. Daarnaast verheldert de citroenolie in de formule het haar al na één wasbeurt voor een gezonde sunkissed-look.      

De Sheer Blonde®Go Blonder-lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een oplichtende spray en een haarmasker:     

Sheer Blonde®Go Blonder Lightening Shampoo 
De shampoo licht blond haar geleidelijk op tot twee tinten voor een frisse, sunkissed-look. De formule bevat geen peroxide of ammoniak.

Adviesprijs: € 10,99 / 250 ml

Sheer Blonde®Go Blonder Lightening Conditioner 
De conditioner licht, in combinatie met het gebruik van de Go Blonder-shampoo, blond haar geleidelijk op en herstelt de vochtbalans. Hierdoor is het haar zacht en heeft het een gezonde sunkissed-look. De formule bevat geen peroxide of ammoniak.

Adviesprijs: € 10,99 / 250 ml

Sheer Blonde®Go Blonder Controlled Lightening Spray 
De spray licht, in combinatie met het gebruik van de Go Blonder-shampoo en -conditioner, de blonde tinten in het haar met maximaal twee tinten op. De formule met citrus en kamille verlicht en verzacht het haar. Het opgelichte resultaat is zichtbaar na drie tot vijf toepassingen. De formule biedt hittebescherming en bevat peroxide.

Adviesprijs: € 9,99 / 250 ml

Go Blonder Lemon Miracle Masque 
Het haarmasker met citroenolie en BlondeMend™-technologie versterkt en herstelt de haarvezels voor en na het oplichten van blond haar. Het haar is lichter en zachter na het eerste gebruik. De formule bevat geen peroxide of ammoniak.

Adviesprijs: € 8,99 / 250 ml

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *