“A Healthy Body & Gentleday on Tour”

A Healthy Body (Cydonia, natuurlijke vaginaaltabletten gemaakt van etherische oliën en plantenextracten bij intieme ongemakken én shampoobars van Tinktura) & Gentleday (natuurlijk maandverband, inlegkruisjes, tampons en cupje) touren door heel Nederland om verschillende drogisterijen te bezoeken.

We zijn deze tour gestart om diverse redenen. Allereerst merkten wij dat de winkeliers behoefte hadden aan meer informatie over onze producten. Er waren nog heel veel mooie eigenschappen die (nog) niet bekend waren, maar wél belangrijk zijn om te weten voor de verkoop.

Ten tweede vinden wij het heel leuk om de winkeliers te leren kennen, die onze producten aan hun klanten verkopen. Oftewel de persoonlijke aanpak en betrokkenheid! Vandaar onze insteek voor “een intiem onderonsje”; gesprekken over de intieme zone in een intieme setting! 

Dan komt daar vanzelf een derde punt uitgerold: vergroting van de naamsbekendheid van de producten, meer exposure van de diverse verkooppunten en vanzelfsprekend meer klanten.

Wat we doen tijdens ons bezoek is het volgende: we komen bij de winkelier in de winkel staan (klein hoekje is voldoende) en we hebben onze producten bij ons om te showen, testen en weg te geven (proefpakketjes, losse items). We staan klaar om alle vragen van klanten en winkeliers te beantwoorden. Mochten klanten overgaan tot aankoop van de producten dan kan dat bij de winkelier worden afgerekend. De winkelier bepaald zelf of ze daar een actie aan wil verbinden.

Van te voren zullen we via Sociale Media onze tourdata en plaatsen delen, zodat we nog meer dames kunnen bereiken om zo een geslaagd mogelijke ochtend of middag te creëren. Het zou natuurlijk ook heel fijn zijn als  de winkelier dat ook willen communiceren (Social Media, lokale media etc.). Over elk bezoek wordt een blog geschreven en ook weer zoveel mogelijk op Sociale Media geplaatst.

Wij doen dit geheel vrijblijvend en kosteloos. We komen op een afgesproken datum op een donderdag, in de ochtend of in de middag, gedurende drie uur.

‘Wij kiezen natuurlijk, voor natuurlijk!

Katja& Lejla
a HEALTHY body 
www.ahealthybody.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *