JANZEN opent tijdens coronacrisis eerste winkel in ‘s-Hertogenbosch

Woensdag 29 april opende de eerste brandstore van cosmeticamerk JANZEN haar deuren in de Kerkstraat in ’s-Hertogenbosch. Dit was vanwege de coronamaatregelen geen grootse opening, maar met Moederdag voor de deur is het een perfecte timing.

Lef en goede moed; dat is wat je moet hebben als je in deze tijd een nieuwe winkel opent. Mensen noemen het gedurfd. JANZEN verkoopt hun body- & homeproducten via zevenhonderd shop-in-shops in Nederland en België. Met hun brandstore zetten zij vanaf nu een totaalbeleving neer.

De brandstore in de Kerkstraat voelt als een luxe huiskamer, waar je ontspant. Je kunt alle producten ruiken, voelen en uitproberen. De winkel heeft een groot aanbod; van geurstokjes tot shower foams en van badjassen tot volledige gift sets.

Nu de meeste winkels in het centrum weer open zijn en Moederdag in het verschiet ligt, is de opening van de winkel een gepaste keuze. JANZEN is een cadeautje, dat willen ze het winkelende publiek laten ervaren. Natuurlijk wordt er uitsluitend gewinkeld volgens de RIVM-richtlijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *