ICI PARIS XL Beste Parfumerieketen

ICI PARIS XL is tijdens de uitreiking van de prestigieuze publieksprijzen binnen de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezing voor de 12e keer op rij uitgeroepen tot Beste Parfumerieketen. Ook de ICI PARIS XL webshop werd binnen de categorie, wederom, als beste webshop beoordeeld.

Jeroen van der Hamsvoort, COO ICI PARIS XL Nederland: “Enorm trots zijn alle medewerkers van ICI PARIS XL, dat wij voor de 12e keer door de klant zijn uitgeroepen tot Beste Winkelketen én Beste Webshop in de categorie Parfumerie. Het feit dat zoveel klanten op ons gestemd hebben, met zo’n hoge score, is een blijk van waardering waar we enorm blij mee zijn. Onze klant een fantastisch gevoel geven, door het te ervaren en beleven in onze winkels, met een deskundig en vriendelijk advies zit al vanaf de oorsprong in ons DNA. Hier trainen wij onze medewerkers op en willen wij onze klant elke week het beste assortiment aanbieden tegen de beste prijs, zowel online als in Logoonze winkels.”

Resultaten
Ruim 296.000 consumenten hebben de afgelopen maanden meer dan 400 retailers beoordeeld. Volgens het juryrapport is ICI PARIS XL al jaren de onbetwiste nummer één binnen de categorie Parfumerie. ICI PARIS XL haalt de hoogste score op zeven aspecten.
ICI PARIS XL scoort een gemiddeld rapport cijfer van 8,08, waar het gemiddelde cijfer voor de gehele detailhandel blijft steken op een ruime 7. De aspecten acties en aanbiedingen zijn het meeste in belang toegenomen, naast de deskundigheid van het personeel en service, wat ook een belangrijk onderdeel van de totale waardering is.

Als categoriewinnaar dingt de keten dit jaar ook weer mee naar de overall hoofdprijs, die op 29 oktober a.s. bekend zal worden gemaakt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala. Etos werd in de categorie Beste Drogisterijketen als winnaar gekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *