Holland Pharma’s informatiebeurs 4 juni

Zaterdag 4 juni staat de informatiebeurs van Holland Pharma weer op het programma. Meer dan 60  stands van verschillende leveranciers uit het Holland Pharma assortiment zijn deze dag op het veld van Stadion ‘De Vijverberg’, thuisbasis van voetbalclub De Graafschap, te vinden. In de stands worden de nieuwste introducties uit de markt gepresenteerd en kan de bezoeker terecht voor het laatste productnieuws.

Al bij binnenkomst staat er een goodiebag voor de beursbezoekers klaar. Deze tas kan gedurende de dag worden gevuld met goodies die bij verschillende stands worden uitgedeeld. Zo heeft de bezoeker aan het eind van de dag een persoonlijke goodiebag! Tijdens de beurs kan er geprofiteerd worden van speciale beursacties, die alleen op 4 juni in Doetinchem geldig zijn. Loop over de informatiebeurs en ontdek wat de verschillende merken kunnen bieden!

Holland Pharma verzorgt de bezoekers de gehele dag met allerlei lekkers. Op het Foodplein worden onder andere luxe belegde biologische broodjes, Primeal Veloute soepen en biologische broodjes hamburger geserveerd. Ook kan de bezoeker aanschuiven bij een van de zes lezingen die worden gegeven. Met zeer uiteenlopende thema’s kan de kennis op elk gebied worden verbreed. Hij bijwonen van de lezingen kan zonder voorinschrijving en is gratis.

“We gaan natuurlijk uit van heerlijk zonnig weer, zodat de stands op het veld van de Voetbalclub de Graafschap in Doetinchem kunnen staan. Mocht het toch slecht weer worden, dan wordt de beurs verplaatst naar de lounges van De Vijverberg.”

Iedereen is van harte welkom op de informatiebeurs van Holland Pharma op 4 juni aanstaande van 10.00 – 17.00 uur in Doetinchem. Komt u ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *