Heropening Vitaminstore Beethovenstraat

Nieuwe look, kersverse juices en nóg persoonlijker advies

Al sinds 2012 siert het oranje hart van Vitaminstore het straatbeeld van de populaire winkelstraat de Beethovenstraat in Oud Zuid, Amsterdam. Tot voor kort was de winkel gekleurd in de vrolijke felroze, -blauwe en -groene Vitaminstore kleuren met het steigerhout. Die kleuren hebben nu plaatsgemaakt voor rustige pasteltinten en prachtige visuals. Bovendien is er een primeur, namelijk een speciale advieskamer.

De belangstelling voor gezond leven is enorm en Vitaminstore ziet de vraag naar kwalitatieve gezondheidsproducten nog altijd sterk toenemen. Ook zit er een flinke groei in de behoefte aan goed, persoonlijk advies. Door de grote stroom aan informatie op het internet, is het voor een consument vaak moeilijk om te bepalen wat de juiste handelswijze is. Bovendien zijn er veel factoren die een rol spelen als het gaat om gezondheid en is goed advies altijd sterk persoonlijk afhankelijk. Om deze reden is er in de Beethovenstraat een speciale advieskamer ingericht. Hier kan de consument een-op-een geholpen worden, wat een vaak moeizame zoektocht op het internet overbodig maakt. “Ons deskundige personeel is breed opgeleid en kan allround advies geven, of het nu gaat om huidverzorging, beautyproducten, zwangerschap, sportvoeding, kruiden of voedingssupplementen. De nieuwe ruimte stelt ons in staat om de consument nog beter en op een rustige manier van dienst te kunnen zijn”, aldus de trotse Koert Otten, één van de twee ondernemers die meer dan 20 jaar geleden Vitaminstore begonnen is.

Naast de advieskamer is de winkel in een nieuw jasje gestoken. De felle kleuren zijn veranderd in rustige pasteltinten. Ook is Vitaminstore Beethovenstraat na 6,5 jaar gestopt met de juicebar. Toch hoeven de fans van juices niet te treuren, want er is gekozen voor een heerlijk alternatief: de verse ‘Cold Pressed Juices’ van JuiceBrothers uit Amsterdam. De heropeningsweek is van 24 t/m 30 juni. Kom langs bij de Beethovenstraat 59 en profiteer van feestelijke aanbiedingen, zoals 25% korting op het eigen merk van Vitaminstore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *