HeltiQ Waterpokken kleurplatenactie groot succes!

Beeld_HQ_Waterpokken_kleurplaten_persbericht
De HeltiQ Waterpokken kleurplatenactie die Koninklijke Utermöhlen NV t/m eind juni 2017 organiseert is nu ruim 1,5 maand aan de gang en nog dagelijks stromen de kleurplaten in grote aantallen binnen. De kleurplatenactie is opgezet om kinderen met waterpokken een leuke afleiding te bezorgen. Een actie wat goed past bij de unieke dag én nachtformule van HeltiQ Waterpokken, waarbij kinderen met waterpokken overdag lekker kunnen spelen en ’s nachts heerlijk doorslapen.

Met de kleurplatenactie maken deelnemers tot 12 jaar kans op een van de vele prijzen bij de landelijke indoor speelparadijs keten Monkey Town. De kleurplaten zijn gratis te verkrijgen bij de plaatselijke drogisterij, bij een Monkey Town vestiging of te downloaden via de HeltiQ website. Om kans te maken dienen deelnemers de kleurplaat vóór 1 juli 2017 in te sturen. Dit insturen kan gratis naar het antwoordnummer van Koninklijke Utermöhlen NV. De volledige actieomschrijving en -voorwaarden inclusief te winnen prijzen zijn te lezen op www.heltiq.nl/kleurplatenactie.

Alle kleurplaten die binnenkomen worden in het pand van Koninklijke Utermöhlen opgehangen. Een vrolijk en kleurig geheel en tevens makkelijk voor de jury om aan het einde van de actie de kleurplaten goed te kunnen bekijken en beoordelen. De reacties van de drogisterijen over de kleurplatenactie zijn erg enthousiast, de kleurplaten worden dan ook in grote aantallen bij Utermöhlen opgevraagd als ze er weer doorheen zijn. De HeltiQ Waterpokken kleurplatenactie loopt nog tot en met juni 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *