Happy hair summervibes met de nieuwe Andrélon Pink Styling Droogshampoos

001719204_001_411496_708 001719202_001_411497_708Target: alle zomerdagen een stylish hairdo – of je nu naar je werk gaat, lekker op het strand ligt of een festivalweekend meepakt. Sidenote: graag inspirerende looks zonder ingewikkelde stylingkunstjes. Wanted: de nieuwe Andrélon Pink Styling Droogshampoos. Want daarmee kun je elke zomercoupe voor elkaar krijgen en fixeren.

Voor een variatie van de makkelijkste on trend zomercoupes kom je in elk geval met één stylingproduct een heel eind: droogshampoo. Sowieso is deze insta-verfrisser een musthave op warme zomerdagen om je haar lekker fris te houden of voor een snelle opfrisser tussen twee wasbeurten door. Andrélon heeft in de Pink Styling Collection twee varianten: Big Volume voor een vollere bos haar en Beachy Texture om je haar een extra stevig, texturized gevoel te geven.

Direct meer textuur? Spray droogshampoo op droog haar en föhn het in model. Dan wordt je haar extra stug en blijft het goed in model zitten.

Droogshampoo neemt overtollig talg (sebum) bij de haaraanzet op, waardoor je haar er meteen verzorgd uitziet en frisser aanvoelt. Oorspronkelijk was dit product ontwikkeld als een snel alternatief voor een wasbeurt om zonder water en shampoo je haar op te frissen. Tegenwoordig wordt droogshampoo ook als een stylingproduct gebruikt om je haar direct meer body en textuur te geven. Het effect: je haar voelt op een prettige manier iets stugger aan – haarstylisten noemen dit ‘texturized’ – waardoor het volumineuzer wordt en daardoor gemakkelijker in model blijft zitten.


GA JE VOOR EEN OPGESTOKEN HAIRDO? DAN IS BEACHY TEXTURE DE BESTE KEUZE. WIL JE HET LOS OF IN EEN ROMMELIGE VLECHT? PROBEER BIG VOLUME!


Wil je lang haar lekker los laten hangen op een snikhete dag? No problem: spray een beetje droogshampoo op de haaraanzet, ook achterop je hoofd, en je voorkomt dat je haar in de loop van de dag onfris of vettig aanvoelt.

Met de nieuwe Andrélon Pink Styling Droogshampoos creëer je in een handomdraai elke zomercoupe die je maar wilt. Zo switch je gemakkelijk van een nonchalante knot op het strand naar een messy mermaid braid als je later op de avond nog naar een feestje gaat.

  • BIG VOLUME de naam zegt natuurlijk alles: met deze droogshampoo ga je all the way voor extra volumineus haar.
  • BEACHY TEXTURE doet precies wat je van de naam verwacht: je haar voelt net alsof je een dag aan zee hebt doorgebracht. De combinatie van wind en een duik in zee geeft je haar zo’n fijne, stevige textuur, waardoor het makkelijk te stylen is.

DE ULTIMATE BIG HAIRDO? SPRAY DROOGSHAMPOO DOOR JE HELE HAAR, NIET ALLEEN OP DE HAARAANZET. GOOI AL JE HAAR DAN VOOROVER EN KNEED DE LOKKEN MET JE HANDEN IN MODEL.


DE HAIR HEROES VAN DE ANDRÉLON PINK STYLING COLLECTION

Ga je voor glans? Perfecte krullen? Veel volume? De Andrélon Pink Styling Collection fixeert, definieert, beschermt én laat je lokken heerlijk ruiken. Van Big Volume Mousse voor een gefixeerde, volumineuze coupe tot Super Shine Oil Spray voor verzorgd haar met glans: met de Andrélon Pink Styling Collection kun je alle kanten op. Alle producten maken iedere coupe mooi en stralend. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen:

Beachy texture

BEACHY TEXTURE
Sea Salt Spray en
de nieuwe Droogshampoo

BIG VOLUME Root Boost Spray, Hairspray, Mousse, Powder, Föhnspray en de nieuwe Droogshampoo

BIG VOLUME
Root Boost Spray, Hairspray, Mousse, Powder,
Föhnspray en de nieuwe Droogshampoo

HAPPY CURLS Crème en Gel Spray

HAPPY CURLS
Crème
en Gel Spray

pretty perfect

PRETTY PERFECT
Heat Protect Spray
en Strong Hold Hairspray

SUPER SHINE
Oil Spray
en Spray

 

Alle Andrélon Pink Styling Collection producten zijn in een nieuw jasje gestoken. Adviesprijs vanaf EUR 4,99.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *