Handig stappenplan van HeltiQ

Snijwonden, schaafwonden, brandwonden en kneuzingen. Het zijn voorbeelden van verwondingen die veel voorkomen. We hebben ons allemaal wel eens verbrand aan een pan of ovenschaal of in net iets meer gesneden dan alleen de groente. Deze verschillende wondletsels kun je op verschillende manieren en met verschillende producten verzorgen. En al die verschillende manieren kunnen nog wel eens verwarrend zijn.. Want hoe kun je een snijwond nou het beste behandelen? En een brandwond? Etc.

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken zijn onze HeltiQ EHBO- & sportproducten voorzien van een handig stappenplan per letsel. Geen moeilijke taal, gewoon in een aantal duidelijke stappen uitgelegd hoe je de wond kunt verzorgen.

Elk letsel een eigen stappenplan
Op de voorkant van de EHBO- & Sport productverpakkingen wordt duidelijk voor welk letsel je het product kunt gebruiken en in welke stap je deze toepast. Op de achterkant van de productverpakking staat een uitgebreidere uitleg van hoe, in welke volgorde en met welke extra benodigde producten je het stappenplan doorloopt om de verwonding op de juiste manier te verzorgen.

HeltiQ heeft de volgende stappenplannen: brandwond, snijwond, schaafwond, verstuiking, kneuzing, oogklachten, onderkoeling, oververhitting, operatiewond, botbreuk, spierpijn, reanimatie, bloedneus, chronische wond en diepewond.

De voordelen voor jou als verkoper op een rijtje

  • Het stappenplan zorgt voor cross-selling van producten;
  • Door het stappenplan zien klanten direct welke producten ze nodig hebben en hoe ze deze kunnen gebruiken. Wat inhoudt dat er minder vragen vanuit klanten komen.
  • In vele winkels is de omzet met meer dan 30% gestegen! Ook niet geheel onbelangrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *