Camouflerend en matterend: nieuwe DERMASENCE Seborra Tinted day cream with SPF 50

Een vettige glans, puistjes of mee-eters: een onzuivere huid kent vele verschijningsvormen. De verzorging van een onzuivere huid kan door de veelzijdigheid en complexiteit van dit huidtype lastig zijn. De gerenommeerde DERMASENCE Seborra-serie is speciaal voor dit huidtype ontwikkeld en biedt een uitgebreid huidverzorgingsconcept. Hierbij werken de producten volgens het agonist-antagonist-principe: de agonisten hebben een keratolytische, exfoliërende en huidzuiverende werking, terwijl de antagonisten hydrateren en verzachten. Hun samenspel zorgt voor een waardevolle synergie en draagt bij aan een langdurig uitgebalanceerde huid.

DERMASENCE Seborra Tinted day cream with SPF 50 is de nieuwste aanvulling op de verzorgingsserie. De dagcrème camoufleert onzuiverheden, rode plekjes en post-inflammatoire hyperpigmentatie: groene kleurpigmenten neutraliseren een rode huid, terwijl een bijzondere mix aan pigmenten oneffenheden bedekt en zich aanpast aan de teint. Zo zorgt de crème voor een matte teint en een lang aanhoudend anti-glanseffect. Dankzij het hoge uv-beschermingsfilter wordt de huid beschermd tegen nieuwe hyperpigmentaties. De niet-comedogene en ongeparfumeerde dagcrème zorgt met behulp van een speciaal vochtcomplex voor intensieve hydratie. Niacinamide zorgt er tot slot voor dat de talgproductie in balans blijft en bevordert het natuurlijk herstellende vermogen van de huid.

Allesomvattende verzorging: acuut of langdurig, voor dag en nacht
De DERMASENCE Seborra-verzorgingsserie bevat producten voor een volledige huidverzorgingsroutine voor de onzuivere huid, zowel voor het gezicht als het lichaam: van reiniging tot zowel dagelijkse als acute verzorging. Voor de dagelijkse verzorging is DERMASENCE Seborra Light gel cream zeer geschikt: deze crème hydrateert, verzacht en zuivert. Voor acuut opkomende puistjes is er de DERMASENCE Seborra Pimple relief roll-on, een transparante gel die mee-eters en rode plekjes verzacht en het huidbeeld verbetert. Verder bestaat de serie uit de ongetinte dagcrème DERMASENCE Seborra Light day cream with SPF 30, de Seborra Soothing gel cream, het Seborra Skin clarifying serum, de Seborra Skin clarifying body lotion en het Seborra Zinc repair foam. Voor de onzuivere hoofdhuid is er DERMASENCE Seborra Shampoo. De producten kunnen ook aanvullend op huidtherapie worden gebruikt.


Over DERMASENCE – Expertise voor een gezonde huid

Bij huidverzorgingsspecialist DERMASENCE draait alles om een gezonde huid. Sinds de oprichting in 1991 in het Duitse Münster staat het merk voor effectieve producten die optimaal door de huid worden verdragen. Het huidverzorgingsprogramma voor het hele gezin wordt samen met dermatologen ontwikkeld. Door innovatieve bestanddelen op een intelligente manier met elkaar te combineren, ontwikkelt DERMASENCE verzorgingsproducten voor ieder huidtype, die het herstellend vermogen van de huid ondersteunen bij neurodermitis, rosacea of acne. Anti-aging producten maken het portfolio compleet.

DERMASENCE maakt optimaal gebruik van de kracht van de natuur: experts combineren beproefde natuurlijke ingrediënten met de nieuwste onderzoeken en moderne formules. De essentie van Green Science: waardevolle bestanddelen ontvouwen door unieke extractieprocessen hun werking, en zijn huidvriendelijk en effectief.

Goede huidverzorgingsproducten ontwikkelen: dat is waar de circa 180 medewerkers van DERMASENCE zich elke dag voor inzetten – of dat nu op het hoofdkantoor in Münster is of in de buitendienst.

Sinds 2018 is DERMASCENCE ook op de Nederlandse markt actief. De producten zijn verkrijgbaar bij diverse apotheken, huidtherapeuten en dermatologen.

www.dermasence.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *