Goede voornemens? Goede schoonmaak!


DERMASENCE reinigingsproducten: fris en goed verzorgd het nieuwe jaar in

Rondom de feestdagen denken we na over wat het nieuwe jaar ons kan brengen. Velen gebruiken het begin van het jaar voor een nieuwe start – een mentale reset of een detoxkuur. Meer sport, minder snoepen – dit zijn de klassiekers onder de goede voornemens van het nieuwe jaar. Maar terwijl we ons voorbereiden op het nieuwe jaar moeten we ook aan onze huid denken. Een gezonde en frisse huid helpt namelijk ook om je fit te voelen en het bereid je voor op nieuwe uitdagingen. De DERMASENCE Duo Mousse + Tonic en DERMASENCE Cleansing Milk dragen bij aan een soepele start van het jaar met een schone huid.

Het dream team voor de schone huid: DERMASENCE Mousse en Tonic
Of je nu een normale of een onzuivere huid hebt – de DERMASENCE Mousse is voor elk huidtype de ideale metgezel voor het nieuwe jaar. Het fijne, gebruiksklare schuim maakt schoonmaken een fluitje van een cent. Het ontdoet de huid van overtollig talg en vermindert onzuiverheden. Glycolzuur en salicylzuur activeren de huid. De regeneratie van de zuurmantel van de huid wordt optimaal ondersteund.

Toepassing: Breng 2 tot 3 pompjes van het schuim op het gezicht aan, masseer in en spoel af met lauw water.

Inhoud: 200 ml €13,30

De DERMASENCE Mousse sluit zich bij voorkeur aan bij de DERMASENCE Tonic. Nadat de poriën diep zijn gereinigd en ontdaan zijn van alle resten, verlangt de huid naar een kalmerende afsluiting. Hydrateren met behulp van ureum en glycerine-lotion de perfecte afsluiting van de dagelijkse gezichtsreiniging. De Tonic is verfrissend, ontstekingsremmend en verzachtend, voltooit het reinigingsproces en bereidt de huid voor op verdere verzorging. Dit wordt bevorderd door extract van toverhazelaar, panthenol en bisabolol. Door de lage hoeveelheid alcohol, die de absorptiecapaciteit van de huid verbetert, is het product bijzonder mild. Hierdoor wordt het goed verdragen en is het geschikt voor alle huidtypes.

Toepassing: Aanbrengen op een wattenschijfje en gelijkmatig verdelen over het gezicht, de hals en het decolleté.
Tip voor alle mannen: Gebruik de Tonic als aftershave en zie er fantastisch uit na het scheren.

Inhoud: 200 ml €14,20

DERMASENCE Reinigingsmelk – zachte reiniging voor een soepele huid
De Reinigingsmelk is geschikt om de droge en gevoelige huid zacht te reinigen en biedt een verkoelende, verfrissende bijwerking. Vuildeeltjes, make-up en talg worden verwijderd door actieve stoffen zonder de pH-waarde van de huid aan te tasten. De zeepvrije reinigingsmelk voorkomt dat de huid uitdroogt, terwijl de vocht inbrengende componenten de huid soepel houden.

Toepassing: ’s Morgens en’ s avonds met ronddraaiende bewegingen verdelen op de (vochtige) huid. Masseer licht en spoel af met schoon water.
Tip: De DERMASENCE Tonic maakt de reiniging met de reinigingsmelk helemaal af.

Inhoud: 200 ml €13,70

 


Een gezonde huid is onze missie
Alles draait om een gezonde huid: werkzaamheid en verdraagzaamheid staan centraal bij DERMASENCE. Het medische huidverzorgingsprogramma wordt al meer dan 25 jaar samen met dermatologen ontwikkeld. Als specialist in medische huidverzorging biedt DERMASENCE innovatieve geneesmiddelen en op maat gemaakte oplossingen voor elk huidtype of huidprobleem – bijvoorbeeld bij atopische dermatitis, rosacea of acne. Anti-aging producten vervolledigen de productportfolio. Ongeveer 160 medewerkers ontwikkelen en verkopen meer dan 50 zorgproducten uit Münster. DERMASENCE is uitsluitend verkrijgbaar in apotheken in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. www.dermasence.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *