Etos Waalwijk compleet vernieuwd en op andere plek

De Waalwijkse Etos gaat verhuizen. De winkel vestigt zich aan de Stationsstraat 26, circa 150 meter van de huidige locatie aan De Els. Woensdag 10 juli om 9.00 uur vindt de opening van de gloednieuwe Etos plaats. Het wordt een gezellig feestje dat de hele week duurt. Op zaterdag 13 juli is er beautyevenement waarbij klanten gratis een persoonlijk advies en een make-over van de visagist kunnen krijgen.

Uiteraard verhuizen alle medewerkers mee naar de nieuwe locatie. “We kijken uit naar de opening van onze winkel en zijn benieuwd naar de reacties van klanten”, zegt winkelmanager Angela van Deelen.

Beauty en geuren
De nieuwe Etos is ingericht volgens het allerlaatste concept. De winkel heeft een moderne uitstraling en een overzichtelijke indeling. Er is een ruime beauty- en geurenafdeling met keuze uit een groot aantal merken. Klanten vinden daar ook tips voor een andere look. “Bovendien laten wij je graag via een touch up zien hoe je zelf zo’n nieuwe look kan toepassen”, aldus de winkelmanager.

Prettige sfeer
Ook opvallend is de afdeling met gezondheidsproducten, met onder meer vitamines, mineralen en supplementen. De gediplomeerde medewerkers staan altijd klaar om klanten over deze producten te adviseren. “Wat wij uit onze oude winkel hebben meegenomen is de prettige sfeer en de goede service. Wij maken tijd voor onze klanten”, vertelt Angela van Deelen. “U kunt dus zoals vanouds rekenen op tips en advies over beauty, huidverzorging en de gezondheidsproducten. Kom langs, we hopen u snel weer te zien!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *