Estée Lauder introduceert nieuwe Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate

Een nieuwe s.o.s en ‘reset’ behandeling voor een geïrriteerde, gestreste huid. Van de experts in nachtverzorging.

Estée Lauder introduceert het NIEUWE Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, een krachtige nachtverzorging om de gestreste en geïrriteerde huid snel te redden en te ‘resetten’. Als de huid zichtbaar reageert op de intens drukke momenten die het leven met zich meebrengt – zoals reizen, seizoensveranderingen en belangrijke gebeurtenissen – kunnen irritatie, roodheid en uitdroging van de huid een feit zijn.

De Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, met de nieuwe Chronolux™S.O.S. Technology, vermindert de zichtbaarheid van irritatie binnen een uur en dompelt de huid 24 uur onder in intense hydratatie en krachtige antioxidanten, zodat de natuurlijke weerstand van de huid tegen onzichtbare vijanden van buitenaf versterkt wordt. De krachtige formule zit verpakt in een fluweelzachte gel-emulsie en verbetert de helderheid van de huid, de gladheid ervan en vermindert de zichtbaarheid van poriën. Gebruik Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate en het is alsof je de reset-knop van de huid indrukt om zo de huid te helpen terug te keren in een kalme, gezond-ogende staat.

EEN NIEUWE WETENSCHAPPELIJKE ONTDEKKING VAN ESTÉE LAUDER DE SLEUTEL TOT HET VERHELPEN VAN ZICHTBARE HUIDIRRITATIE

Estée Lauder Research is expert op het gebied van nachtverzorging en pionier op het gebied van een uitgebreide aanpak om zichtbare huidirritatie te verminderen. Dat doen de wetenschappers door de drie stadia van irritatie aan te pakken: het ontstaan, de versterking en de resolutie. Met nieuwe inzichten over die laatste fase ontdekten de wetenschappers van Estée Lauder een direct verband tussen het resolutiestadium van irritatie en de celreiniging. Deze twee lichaamseigen reparatiemechanismen werken samen om zichtbare huidirritatie snel te verminderen.

KRACHTIGE TECHNIEKEN OM DE HUID TE REDDEN EN RESETTEN
Redding dankzij Chronolux™ S.O.S. Technology

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate, waar geavanceerde anti-irritatie, herstel- en detoxtechnologie in zit, vermindert zichtbare huidirritatie in slechts 1 uur1 dankzij:
*Gepatenteerd, Gestabiliseerd Salicylzuur + Resveratrol: een superkalmerend anti- irritatie ingrediënt dat alle drie stadia van irritatie aanpakt en het huideigen herstelmechanisme krachtig ondersteunt. Ontwikkeld en gepatenteerd door Estée Lauder. Deze gestabiliseerde vorm van salicylzuur en resveratrol samen is een vernieuwende mix van twee ingrediënten die hun extreem krachtige anti-irritatiewerking bewezen hebben. De huid voelt direct gekalmeerd aan en zichtbare irritatie is snel verholpen.
*Geconcentreerde Detox Technologie: deze technologie is zorgvuldig gemaakt uit gefermenteerd gist en helpt de reinigingswerkzaamheden van de cellen om zo residu-schade te voorkomen. Dat is belangrijk bij het doorbreken van de cirkel van ‘stapelschade’ die kan leiden tot nog meer irritatie.
*Chronolux™ Technology: Estée Lauder’s gepatenteerde ‘krachtige signaal technologie’ ondersteunt de synchronisatie van de nachtelijke herstelwerkzaamheden van de huid.

Resetten met Hyaluronzuur en Antioxidanten
De formule dompelt de huid onder in een 24-uurs hydratatie. Krachtige antioxidanten verstevigen de huid zodat die zich beter kan weren tegen vijanden van buitenaf.
*Multi-Molecular Weight Hyaluronic Acid Complex: een geconcentreerde mix – 15 x krachtiger dan in het Advanced Night Repair Serum – die de huid helpt het huideigen hyaluronzuurniveau te verbeteren. Verschillende groottes van hyaluronzuur dringen door tot verschillende lagen van de huid en een speciaal cross-linked hyaluronzuur molecuul vormt een soort honingraat die werkt als een vochtvasthoudend netje.
*Anti-Luchtvervuiling Antioxidanten: zeer krachtige antioxidanten helpen vrije radicalen uitschakelen om zo schade aan de huid door luchtvervuiling te voorkomen, want die kan de huid irriteren.
*Gentle Skin Refinishers: een mengsel van huidvernieuwende werkstoffen, waaronder soja aminozuren, helpt op milde wijze de natuurlijke celvernieuwing te stimuleren en zorgt dat een gladdere, stralende huid zich manifesteert, met een verfijnde textuur zonder zichtbare poriën.

RESULTATEN
De NIEUWE Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate reset de huid en redt haar van zichtbare tekenen van roodheid, irritatie, vaalheid en droogheid. Verbetert de helderheid en gladheid van de huid aanzienlijk en houdt de huid tot 24 uur gehydrateerd.

KALMERENDE GEUR
Met de kalmerende en verzachtende geurnoten van kamille, lavendel en hedione (een jasmijnaroma), als een geurige beloning na een stressvolle dag.

GEBRUIK
Gebruik: ’s avonds na het Repair Serum.

Hoe vaak: kan aan je nachtroutine worden toegevoegd zodra je huid niet meer prettig aanvoelt, in drukke perioden, of dat nu een paar dagen is, een week of een maand. Of gebruik een paar weken tijdens het wisselen van de seizoenen, of langer en vaker als je huid dat nodig heeft.

Door dermatologen getest. Non-acnegenic. Geschikt voor alle huidtypen. Getest op alle etniciteiten.

KLINISCHE TESTEN
Zichtbare irritatie en roodheid verdwijnen binnen 1 uur en kalmeren snel. De huid is 24 uur gehydrateerd en langdurig gevoed.

GEVOELSTESTEN [2]:
Meteen:
96% van de vrouwen zegt dat hun huid comfortabel aanvoelt
95% van de vrouwen zegt dat hun huid gehydrateerd aanvoelt
95% van de vrouwen zegt dat hun huid gekalmeerd en rustig aanvoelt

Na slechts 3 dagen:
97% zegt dat de huid zachter aanvoelt
93% van de vrouwen zegt dat hun huid er vol en glad uitziet
92% zegt dat hun huid er helder en frisser uitziet

Na slechts 1 week:
91% van de vrouwen zegt dat hun huid minder te lijden heeft onder dagelijkse invloeden van buitenaf (zoals zon, luchtvervuiling, guur weer, etc.)
86% van de vrouwen zegt dat zichtbare tekenen van een gevoelige huid verminderd zijn.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate is vanaf 5 augustus 2019 verkrijgbaar bij de Estée Lauder verkoopppunten en online via www.esteelauder.nl

Advanced Night Repair Intense Reset Concentrate: € 86,-

[2] Gevoelstest op 257 vrouwen in de USA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *