Etos verwelkomt nieuwe franchisers

Drogisterijketen Etos mag het komende halfjaar twee nieuwe franchisers verwelkomen. DA Française Bovenkarspel van Rene en Monique Veerdig en DIO Zoetermeer van Cees de Koning hebben gekozen voor de Etos formule. Drogisterij Nagel uit Amsterdam heropende begin februari dit jaar al als Etos. Deze ontwikkeling past binnen de groeistrategie van Etos waarin ondernemers een belangrijke rol spelen.

Volop in beweging
Jan Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos: “Etos is volop in beweging in een sterk veranderende markt. We zijn altijd op zoek naar eigentijdse en initiatiefrijke ondernemers. We zijn daarom blij dat deze ondernemers onze formule komen versterken. Zij weten als geen andere wat er lokaal speelt en hoe we als beste drogist zo goed mogelijk kunnen inspelen op de wensen van onze klanten”.

Vertrouwde en deskundige service
Rene Veerdig van DA Française Bovenkarspel: “We kijken ernaar uit om in april onder de Etos vlag verder te gaan. Onze klanten kunnen straks rekenen op een prachtig assortiment met een sterk eigen merk, scherpe prijzen en verrassende acties en natuurlijk de vertrouwde en deskundige service die ze van ons gewend zijn”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *