Etos Schouten Leiderdorp in nieuw pand 

Al jaren is Etos Schouten gevestigd in het Leiderdorpse winkelcentrum De Santhorst. “Daar komen nog heel wat jaren bij”, zegt winkelmanager Doortje van Drie. “We gaan in het winkelcentrum verhuizen naar een ander pand. Dat is precies om de hoek, aan de Van Diepeningenlaan. Wat we meenemen, is de sfeer. Het blijft bij ons dus gewoon gezellig.” De nieuwe Etos opent woensdag 30 augustus om 9.00 uur. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. 

 Speciaal ter gelegenheid van de opening trakteert de nieuwe Etos. Zo ontvangen klanten bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk, en bij 15 euro een big shopper. De openingsweek wordt afsloten met een leuk beautyevenement op zaterdag 2 september. Van 11.00 tot 16.00 uur is er een visagist in de winkel. Klanten kunnen vrijblijvend advies inwinnen en zich ook gratis laten opmaken.

Volop inspiratie
Klanten zullen blij verrast zijn met de nieuwe Etos Schouten. De winkel is ruim van opzet en heeft een modern interieur. “Het is de allernieuwste formule van Etos. Alles ziet er strak en fris uit”, vertelt Doortje van Drie. Het assortiment is groot en gevarieerd, met keuze voor elke portemonnee. Klanten kunnen bij Etos ook volop inspiratie opdoen. Op de beauty- en geurenafdeling bijvoorbeeld hangen allerlei tips over nieuwe stijlen. “Als een klant iets wil testen, dan kan natuurlijk. Wij geven graag advies!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *