Etos opent winkel in Winterswijk

etos-winterswijkOp woensdag 9 november opent in de Winterswijkse Misterstraat, vlak bij de HEMA, een nieuwe Etos. De winkel biedt scherpgeprijsde kwaliteitsproducten, een ruime keuze in assortiment, goede service en een prettige winkelomgeving. “We vieren de opening samen met de klanten”, zegt winkelmanager Marianne te Molder. “Kom langs! Er zijn tal van leuke acties en speciale aanbiedingen.”

Voor de eerste 500 klanten ligt een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk klaar. Kinderen krijgen een ballon en mogen meedoen aan een kleurwedstrijd. Ook op zaterdag 12 november is het in de nieuwe Etos extra gezellig. Dan is er in de winkel een evenement dat in het teken staat van huidverzorging en make-up. Een visagist geeft advies en klanten kunnen zich gratis laten opmaken.

Vrijblijvend advies over make-up
De winkel heeft een indeling volgens de allernieuwste Etos look & feel. Het ziet er modern uit en oogt ruim. Vooral de beauty- en geurenafdeling zal bij klanten meteen opvallen. Daar staan verschillende merken overzichtelijk gepresenteerd en er hangen tips over nieuwe stijlen. De medewerkers geven graag vrijblijvend advies over make-up. Etos biedt een groot en gevarieerd assortiment. “Voor elke portemonnee hebben we een uitgebreide keuze. Klanten kunnen bij ons terecht voor van alles op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging, babyverzorging en voor de leukste cadeau-artikelen.” In de nieuwe Etos gaan acht medewerkers aan de slag, een mix van ervaren Etos-medewerkers en nieuwe krachten. “We vormen nu al een hecht team en kijken erg uit naar de kennismaking met onze klanten”, aldus Marianne te Molder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *