Etos opent gloednieuwe winkel in Dieren

etos-dieren-aranka-peelenInwoners van Dieren kunnen voortaan in hun eigen woonplaats terecht bij Etos. De nieuwe winkel bevindt zich aan het Callunaplein 55 en opent op woensdag 14 december om 9.00 uur. Er gaan zes medewerkers aan de slag. “We kijken reikhalzend uit naar de opening”, zegt winkelmanager Aranka Peelen. “Ons openingsfeest willen we graag vieren met klanten. Tot en met zaterdag 15 december hebben we speciale acties en natuurlijk de leukste kerstcadeaus.”

De eerste 500 klanten ontvangen gratis een gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk. Op zaterdag 15 december is er in de winkel een evenement dat geheel in het teken staat van huidverzorging en make-up. In de winkel zal een visagist aanwezig zijn die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen zich ook kosteloos laten opmaken.

Beauty- en geurenafdeling
De nieuwe Etos heeft een frisse, moderne uitstraling en is ruim en overzichtelijk opgezet. Klanten kunnen er terecht voor alles op het gebied van gezondheid, beauty, dagelijkse verzorging, babyverzorging en voor bijzondere cadeauartikelen. Voor elke portemonnee is er een uitgebreide keuze. De winkel is ingedeeld volgens de allernieuwste Etos look & feel. Daarbij valt vooral de beauty- en geurenafdeling op. Daar hebben klanten keuze uit een groot aantal merken en er hangen overal handige tips over nieuwe stijlen. “Uiteraard geven we vrijblijvend advies over make-up. We nemen graag de tijd voor onze klanten!”, aldus Aranka Peelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *