Energiek de winter door met Biotona

 

Een goede gezondheid gaat niet alleen over gezond eten en sporten maar ook over een positieve mindset en een gezond zelfbeeld. Kortom: een ‘healthy lifestyle’. En omdat we het steeds drukker lijken te hebben, is het iedere dag weer een uit-­ daging om erop te letten dat we alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgen en tegelijkertijd ook genieten van heerlijke maaltijden en tussendoortjes. Healthy food is fun!

Superfoods een trend? Wij zien het als een bewustwording die blijvend is. De ‘organic movement’ wint steeds meer terrein in de natuurhuizen, supermark-­ ten en gezondheidswinkels omdat we steeds bewuster bezig zijn met een gezonde levensstijl. It’s not how much you eat,it’s what you eat! Superfoods geven je energie en vitaliteit, verhogen je weerstand én je straalt uit hoe je je voelt: happy & healthy.

Biotona heeft maar liefst 34 super poeders, rijk aan anti-­oxidanten, samengesteld uit bessen, vruchten zaden en planten die we in onze eigen tuin kunnen kweken maar die we ook hebben ontdekt in Zuid-­ & Noord-­Amerika, Europa, Tibet en Zuid-­ oost-­Azië. We laten je graag kennismaken met twee heerlijke healthy boosters die je helpen energiek de winter door te gaan:

zak_supergreensBiotona Bio Supergreens – 100% raw powder
Deze superieure mix van de beste biologische en groene raw superfoods bestaat uit 100% groene voedselbronnen die rijk zijn aan fytonutriënten en natuurlijk aanwezige voedingsstof-­ fen. Naast de poeders van tarwegras-­, havergras-­, luzerne-­ gras-­, KAMUT® khorasangras-­ en gerstegrasssap bevat de poe-­ der ook nog de superalgen chlorella en spirulina, die rijk zijn aan proteïnen en een belangrijke voedingswaarde hebben. Maar dat is nog niet alles! Gevriesdroogd poeder van broc-­ coli, boerenkool en spinazie en waardevolle stoffen uit Schots zeewier (Seagreens®   blaaswier en knotswier) zorgen voor nog meer groene superfoods. De mix is helemaal af met pure Matcha, biologisch gekweekte waterkers en bladeren van wonderboom Moringa oleifeira.

Consumentenadviesprijs € 28,00 -­ 200 gram

zak_phyto_detoxBiotona Phyto-­Detox – 100% organic powder
Regelmatig je lichaam reinigen en ontgiften is belangrijk voor de opname van voedingsstoffen. Deze mix van 100% biologi-­ sche en in de buitenlucht gedroogde poeders is samengesteld uit mariadistel en artisjokblad om de lever te ondersteunen bij het detoxen, Curcuma dat de vetvertering stimuleert en de oer-­ oude, ééncellige groene wateralg Chorella die een schat aan fytonutriënten bevat, net als het poeder van tarwegrassap.
Voor Phyto-­Detox reisden we af naar de Boliviaanse Andes waar we de Yacon vonden, de zonnewortel, die meer dan 40% inuline (oplosbare vezels) bevat. Inuline is erg belangrijk voor de opname van mineralen en zorgt ook voor een betere GDUPÁRUD.

Consumentenadviesprijs € 18,00 -­ 200 gram

Hoe gebruik je premium raw & organic superfoods?
Zowel de Biotona Bio Supergreens als de Phyto-­Detox voeg je toe aan smoothies of shakes in combinatie met vers fruit of vruchtensappen of met andere superfoods, melk, yoghurt of water. De superfoods altijd koel, droog en in het donker bewaren.

Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen). Voor informatie, vestigingen en de webshop: www.hollandandbarrett.nl


Biotona introduceert Smoothies, shakes & juices

persbericht-smoothieboek-11Met pakkende titels als Maqui Magic, Sunbrella, Immuni-ˇT en Pistachio Lassi inspireert het prachtig vormgegeven boek Smoothies, shakes & juices de lezer om zelf aan de slag te gaan met zijn dagelijkse gezondheidsboost. Naast 85 simpele, gezonde en vooral lekkere recepten biedt Biotona in haar boek een heldere wegwijs in de wereld van gezonde ingrediënten. Smoothies, shakes & juices is leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Het gezonde smoothieboek is voor € 18,-ˇ online te koop via www.hollandandbarrett.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *