Emdee nieuwe hoofdsponsor Nederlandse volleybal arbitrage

Emdee, Tapes & Braces is met ingang van dit sportseizoen de trotse sponsor van de volleybal scheidsrechters. Daarmee prijkt de naam van het orthopedische en sport supports merk op de rug van alle Nevobo scheidsrechters. Distributeur Mediphos wil hiermee een bijdrage leveren aan een sportief sportklimaat. Scheidsrechters spelen daarbij een essentiële rol. De sponsorgelden zullen volledig ten goede komen aan de volleybal arbitrage in Nederland.

‘Een prachtige mogelijkheid om onder de aandacht te komen van sportminnend Nederland’, aldus Andre van der Mark, Managing Director van Mediphos. ‘Volleybal wordt op allerlei verschillende niveaus en door alle lagen van de maatschappij gespeeld. Emdee zal op veel plaatsen zichtbaar zijn, zowel in de sporthal als op het strand. Volleybal is bij uitstek een sport om onze doelgroep te bereiken. Een mooie stap voor onze merkbekendheid.’

Emdee
Al meer dan 10 jaar is Emdee een erkend merk op het gebied van braces en bandages. Emdee biedt een breed assortiment van kwaliteitsbraces, sport/kinesiotapes compressie supports en hot en coldpacks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *