Een stralende zomer met Louis Widmer

Zonnebescherming en huidverzorging in één

Louis Widmer introduceert deze zomer een geavanceerd NIEUW zonneproduct dat niet alleen ongeëvenaarde bescherming biedt tegen UV-stralen, maar ook een aangename zonervaring belooft. Met de nieuwe Clear & Dry Sun Spray 50 in combinatie met de vertrouwde All Day 30 en andere hoogwaardige zonneproducten biedt Louis Widmer deze zomer een zorgvuldig samengestelde zonnebeschermingslijn aan.

Deze producten zijn niet alleen fijn en handig in gebruik dankzij de nieuwste technologieën, maar ze worden bovendien uitstekend door de huid verdragen, zelfs de meest gevoelige. De bestanddelen beschermen, verzorgen én hydrateren je huid. Zo kun je voortaan zorgeloos van de zon genieten!

Verfrissende bescherming met Dry Touch-technologie
Voor wie op zoek is naar een doeltreffende zonnebescherming die zeer handig in gebruik is introduceert Louis Widmer de Clear & Dry Sun Spray 50. De innovatieve formule met Dry Touch textuur zorgt voor een droge, onzichtbare film op de huid die snel intrekt en niet vet of plakkerig aanvoelt. Dankzij de 360°-spray kun je de zonnespray gemakkelijk vanuit elke hoek vernevelen, zelfs ondersteboven, waardoor het snel en handig aan te brengen is. Met een krachtige UV50 bescherming en lichte textuur is deze spray geschikt voor elk huidtype, zelfs voor de meest (allergie)gevoelige huid én kinderen. Naast optimale bescherming tegen de zon door de combinatie van bijzonder doeltreffende UV-A-, UV-B- en breedspectrumfilters, biedt de spray ook extra verzorging van de huid door de bestanddelen vitamine E en panthenol. Twee in één dus! De spray beschermt, hydrateert én verzacht en dankzij de waterbestendigheid van de formule spring je zo het water in!
Verkrijgbaar in de varianten: licht geparfumeerd en zonder parfum.
Adviesprijs: € 26,90 – 200 ml

Langdurige bescherming met liposomentechnologie
Voor wie de voorkeur geeft aan smeerbare zonnebescherming is er de vertrouwde All Day 30. Deze liposomale zonnemelk is gemakkelijk over de huid te verdelen, trekt snel in en heeft een niet-vette formule die geschikt is voor elk huidtype, inclusief de (allergie)gevoelige huid. Deze formule bevat monomoleculaire liposomen die de UV-filters diep in de hoornlaag van de huid brengen voor een langere en betere bescherming, zelfs na regelmatig contact met water. De All Day 30 bevat niet alleen hoogwaardige UV-filters, maar ook vitamine E, panthenol en het aminozuur L-arginine. Deze bestanddelen hydrateren de huid, beschermen tegen vrije radicalen en verzachten irritaties, waardoor de huid in balans blijft.
Verkrijgbaar in de varianten: licht geparfumeerd en zonder parfum, evenals in een Family Pack en Duo Pack voor langdurige zonbescherming voor het hele gezin. Daarnaast ook beschikbaar met een heel hoge beschermingsfactor SPF50+.
Adviesprijs: € 20,50 – 100 ml | € 30,90 – 200 ml / 2 x 100 ml

Een optimale bescherming voor elk huidtype
De zonbeschermingslijn van Louis Widmer bevat producten voor verschillende doeleinden en huidtypes.
Voor meer informatie over het volledige assortiment, bezoek de website: www.louis-widmer.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *