Dr. Hauschka organiseert Lifestyle-weekend ‘Samen aandacht voor kanker’

In navolging op het succes van vorig jaar hebben Dr. Hauschka en Sophia van Sorgen de handen weer ineen geslagen voor de 2e editie van het Lifestyle-weekend ‘Samen aandacht voor kanker’, dat op 7 en 8 november plaatsvindt op het hoofdkantoor van Dr. Hauschka in Rijswijk. Ook in de salons van Dr. Hauschka Therapeuten in Nederland en België mogen mensen genieten van een gratis behandeling, speciaal ontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten.

“Het is al een warme deken als een dierbare je aanmeldt voor de Lifestyle-dag, maar het is helemaal fijn als je weer eens op een warme, liefdevolle wordt aangeraakt door een Dr. Hauschka Therapeut en geïnspireerd naar huis gaat na een workshop van Sophia van Sorgen,” aldus Tessa Koop, woordvoerder van Dr. Hauschka Cosmetica.
Ruim vijftig vrouwen zijn vorig jaar op het hoofdkantoor in Rijswijk in de watten gelegd, tijdens het Lifestyle-weekend dat toen op 22 en 23 november plaatsvond. Ook in de rest van Nederland en België was samen aandacht voor kanker. Honderden (ex)kankerpatiënten genoten in salons van maar liefst 75 Dr. Hauschka Therapeuten van gratis behandelingen.

Inspirerend
Het thema: Samen aandacht voor kanker, en de doelgroep blijven tijdens het Lifestyle-weekend hetzelfde. Koop: “Net als vorig jaar streven we ernaar zoveel mogelijk mensen een ontspannen en inspirerende dag te bezorgen.” Op het hoofdkantoor vertelt Sophia van Sorgen haar levensverhaal. Ze heeft zelf twee keer kanker gehad en geeft tijdens het Lifestyle-weekend workshops over onder andere voeding. “Wij houden van- en delen dezelfde holistische benadering als Dr. Hauschka,” aldus Sophia van Sorgen, De aanwezige Dr. Hauschka Therapeuten geven heerlijke behandelingen, en via de workshops gezichtsverzorging en make-up leer je hoe je je huid het beste kunt verzorgen en opmaken.

Hoe werkt het?
Heb je een vriendin, moeder, zus, buurvrouw of tante die kanker heeft of heeft gehad en die je een inspirerende en ontspannen dag gunt? Meld de ander dan aan via aanmeldingen@dr.hauschka.nl voor 30 oktober. Je krijgt dan snel bericht of jouw dierbare is uitgenodigd voor de Lifestyledagen in Rijswijk. Ook in de rest van Nederland en België doet een groot aantal Dr. Hauschka Therapeuten mee aan dit initiatief en verzorgt gratis behandelingen speciaal ontwikkeld voor (ex)kankerpatiënten. Kijk op www.dr.hauschka.com/NL welke therapeuten bij jou in de buurt meedoen. Je kunt een vriendin of familielid aanmelden. Je krijgt van de betreffende therapeut dan zo snel mogelijk reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *