Douglas Zwolle krijgt een make-over

Opening-ZwolleDe Douglas store in Zwolle krijgt een volledige make-over. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen om deze Douglas store om te toveren tot een prachtige nieuwe beauty locatie. De opening van deze compleet verbouwde store aan Diezerstraat 7 in Zwolle vindt plaats op dinsdag 9 augustus om 10:00 uur. Iedereen is deze dag uiteraard van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen.

Het gehele interieur van de store wordt vernieuwd; vloeren, wanden, plafonds, alles wordt gestript en krijgt een compleet nieuwe look. Alles met het doel om bezoekers een nog betere beleving op het gebied van cosmetica te laten ervaren. Tijdens de feestelijke opening kunnen bezoekers onder het genot van een zomers hapje en drankje kennismaken met alle prachtige merken die Douglas Zwolle in het assortiment heeft. Daarnaast ontvangen de bezoekers bij besteding van minimaal 50 euro op dinsdag 9 augustus en zaterdag 13 augustus om 10:00 uur en om 14:00 uur een goodiebag met de mooiste beauty producten. Bij besteding vanaf 35 euro ontvangt iedereen eveneens een Douglas Home Spa Handzeep cadeau.

Uitbreiding van het assortiment
Naast de grote verbouwing zal ook het assortiment van Douglas in Zwolle uitgebreid worden met onder andere het spraakmakende merk MAC Cosmetics. MAC biedt een breed assortiment aan make-upproducten waarin u zeker de kleur, tint en finish vindt die bij u past. Daarnaast staat MAC vooral bekend om de limited edition collecties die elke maand worden uitgebracht. Naast de komst van MAC in Zwolle, wordt er nog een groot nieuw merk toegevoegd aan het assortiment, namelijk Rituals Cosmetics. U kunt kennis maken met deze merken en u laten adviseren door de Beauty Advisors van Douglas. Ontdek ook de bekende merken zoals Origins, Bobbi Brown, Smashbox en Benefit Cosmetics of onze private label merken zoals Douglas Make Up, Douglas Home Spa en Douglas Naturals en laat u verleiden door al het moois dat Douglas Zwolle te bieden heeft. 

Kortom… alle reden om dinsdag 9 augustus een bezoek te brengen aan Douglas Zwolle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *