Directie van D.I.O. drogisterijen achter de toonbank

Eind vorig jaar werd drogist Conny Alsemgeest van D.I.O. drogisterij Vitaal in Den Hoorn verkozen tot de tweede ‘Beste zelfzorgadviseur 2014’. Onderneemsters Conny en Anne Alsemgeest, die ook al de prijs ‘Beste D.I.O. drogisterij 2014’ in de wacht sleepten, dragen deze titel sindsdien met trots. Als cadeau mochten zij een datum prikken om met het voltallige team deze overwinningen te vieren. Op deze dag nemen de leden van de directie van D.I.O. drogisterijen traditiegetrouw de winkel voor 1 dag over.

Op zaterdag 27 maart was het zover. Het team van D.I.O. drogisterij Vitaal ging genieten van de musical Billy Elliot. Met een gerust hart konden de onderneemsters hun winkel overlaten aan de voltallige directie van D.I.O. drogisterijen. Algemeen directeur Jos Jongstra, Arjan van der Lingen, Tom de Wit, Robbert Butzelaar, Anton Hofte en winkelaccountmanager en tevens gediplomeerd drogist Patricia Geutjes.

Directie in de winkelEen drukke, nuttige en gezellige dag voor de directie. De directieleden konden op deze dag alle kennis in de praktijk brengen die ze de afgelopen maanden al hebben opgedaan tijdens hun opleiding tot Drogist. Ze merkten dat ze, sinds de opleiding, nog beter in staat waren gedegen advies te geven aan de klanten die met vragen en advies de winkel bezochten. Daarnaast is het voor directieleden altijd nuttig om eens per jaar op de winkelvloer mee te draaien, om een dag in de schoenen van de ondernemer te staan en dezelfde problemen en uitdagingen aan den lijve te ondervinden. Zo stond Tom de Wit deze dag voor de winkel achter zijn marktkraam en serveerde Robbert Butzelaar biologische thee en zelfgemaakte lekkernijen.

Voor de klanten was het vooral een feestelijke dag. De eerste vijftig klanten kregen een goedgevulde goodiebag mee. Voor de kinderen was er een ballon met een leuke verrassing en op de winkelvloer was er genoeg te beleven. Naast diverse scherpe aanbiedingen, konden de klanten proeven van allerlei gezonde snacks. Het was een eer voor de directieleden om een dag in de D.I.O. drogisterij te staan die maar liefst drie prijzen op haar naam heeft staan: ‘Tweede Beste zelfzorgadviseur 2014’, ‘Beste D.I.O. drogisterij 2014’ en sinds maart ook nog ‘Beste Servicedrogist van Nederland’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *