DeOnlineDrogist.nl wint Shopping Award XL Persoonlijke Verzorging

DeOnlineDrogist.nl heeft voor het eerst in haar tienjarig bestaan de Shopping Awards Publieksprijs XL in de categorie Persoonlijke Verzorging gewonnen. De winst van de felbegeerde publieksprijs werd gisteravond tijdens het tijdens het Shopping Awards Gala bekend gemaakt.

Dit jaar was het de achtste keer dat de webwinkel meedong naar de prijs. Joachim de Boer, directeur e-commerce van DeOnlineDrogist.nl, mocht de award gisteravond uiteindelijk in ontvangst nemen. ‘Het is natuurlijk fantastisch om deze prijs nu te winnen. We zijn in 2008 heel klein begonnen op een zolderkamertje, hebben hard gewerkt en ons altijd volop ingezet om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is dan extra mooi om op zo’n manier de waardering van onze klanten terug te zien’.

DeOnlineDrogist.nl is inmiddels al jarenlang de grootste online drogist van Nederland (plaats 60, Twinkle 2017). Dit jaar mag de webwinkel haar 10-jarig bestaan vieren. ‘Dat we juist dit jaar deze prijs winnen, is de kers op onze verjaardagstaart’, aldus De Boer. Van stilzitten en achteroverleunen wil hij echter niets horen. ‘We gaan nu extra hard aan de slag om deze klanttevredenheid vast te houden. We werken bijvoorbeeld aan de verbetering van onze zoekmachine en navigatiemogelijkheden op de website, plus de implementatie van extra betaalmogelijkheden. Verder zijn we bezig met de ontwikkeling van het personaliseren van ons aanbod naar klanten, zullen we ons assortiment verder uitbreiden met unieke producten én gaan we klanten nog meer van dienst zijn door het geven van webinars en het houden van spreekuren’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *