DeOnlineDrogist.nl accepteert guldens

Bij DeOnlineDrogist.nl kunnen klanten vanaf vandaag hun bestelling betalen met de cryptomunt Gulden. DeOnlineDrogist.nl is de eerste webwinkel uit de Twinkle100 die deze steeds populairdere digitale munt accepteert. 

Kort na de introductie van same day delivery bij DeOnlineDrogist.nl komt de webshop opnieuw met een innovatie. Gulden wordt wel ‘het Nederlandse alternatief op Bitcoin’ genoemd en is, net als de grote broer, nu ook te gebruiken bij DeOnlineDrogist.nl als betaalmiddel. Daarmee is de webshop de eerste grote webwinkel die deze ‘munt’ accepteert.

Joachim de Boer, directeur e-commerce van DeOnlineDrogist.nl, geeft aan dat de groeiende populariteit van de cryptomunt de reden is om deze te accepteren: ‘We willen zijn waar onze klanten zijn en hun wensen en behoeftes zo goed mogelijk vervullen. We signaleerden dat er steeds meer Guldens in omloop komen en dat het gebruik groeit. Het was een logische stap om te zorgen dat gebruikers hun Guldens bij DeOnlineDrogist.nl kunnen inwisselen’.

De Boer noemt de lage transactiekosten en de snelheid van de transactie als groot voordeel van de cryptomunt. Bovendien is Gulden erg gemakkelijk in het gebruik, legt hij uit: ‘Je doet je bestelling, kiest voor afrekenen met Gulden en krijgt een QR-code. Die scan je met de Gulden-app, je toetst je pincode in of gebruikt je vingerafdruk en je hebt betaald. DeOnlineDrogist.nl levert het pakket vervolgens zoals gewoonlijk’.

DeOnlineDrogist.nl mocht in 2008 haar eerste klant verwelkomen. Inmiddels is de webwinkel de grootste online drogisterij van Nederland en bezet zij plaats 60 van de Twinkle100 (2016).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *