‘DARE A NEW NATURAL BEAUTY’

SO’BiOéticis biologisch, betaalbaar en deels hypoallergeen. Een alledaags merk voor iedere vrouw die houdt van mooie, eerlijke beautyproducten waarbij duurzaamheid en het beste voor mens en milieu  centraal staan. De producten worden geformuleerd met bijzondere ingrediënten die ieder een eigen verhaal hebben. Nieuwsgierig? Lees meer over het concept en de twee bijzondere productlijnen.

TIJD VOOR COSMETHICS, TIJD VOOR SO’BiOÉTIC
In een veranderende wereld zag Charles Kloboukoff, maatschappelijk entrepeneur, de behoefte aan eerlijke cosmetica op natuurlijke basis. In 2007 werd op basis hiervan SO’BiO étic opgericht. Onder de vlag van moederbedrijf LÉA NATURE groeien zij naar grote hoogte in het Franse supermarktkanaal.

Pure en biologisch geteelde ingrediënten staan aan de basis van SO’BiO étic. Het research & development team van SO’BiO étic zet hun jarenlange ervaring om in hoogwaardige huidverzorging, die zowel effectief als mild voor de huid is.

Om bij te dragen aan een betere wereld en iets te kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid, is SO’BiO étic lid van de non-profit organisatie 1% for the planet. Dit houdt in dat SO’BiO étic jaarlijks 1% van de omzet afdraagt om duurzame initiatieven te financieren en ondersteunen.

SO’BIO ÉTIC TEN VOETEN UIT
SO’BiO étic huidverzorging biedt het beste uit de natuur en prikkelt de zintuigen. De natuurlijke, delicate geuren en texturen zorgen ervoor dat iedere beauty routine een feestje wordt.

SO’BiO étic heeft 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van biologische cosmetica. Het R&D expertise centrum van dit cosmeticamerk is dan ook toonaangevend in het segment. Alle producten zijn dermatologisch getest en aantoonbaar effectief.

Om de impact op het milieu te minimaliseren, zijndeproducten van SO‘BiO étic ontwikkeld met de grootst mogelijke zorg voor de omgeving. Het Ecocert/CosmeBio keurmerk geeft hierbij extra zekerheid. Ook op het gebied van veiligheid.HYDRA ALOË VERA VOOR DE GEVOELIGE HUID

Verfrissend, hydraterend, biologisch en bovenal hypoallergeen. Dit zijn de vier eigenschappen die de HYDRA ALOË VERA lijn geschikt maken voor de gevoelige huid. De lijn bestaat uit acht producten op basis van drie verzachtende en actieve ingrediënten: puur aloë vera sap, rozenwater en bisabolol. De gevoelige huid wordt dankzij deze ingrediënten gehydrateerd én kan herstellen en regenereren. Dankzij de hypoallergene formule is de kans op een allergische reactie minimaal. SO’BiO étic rekent met deze HYDRA ALOË VERA lijn dan ook definitief af met het vooroordeel dat natuurlijke of biologische huidverzorging tot allergische reacties zou leiden.

KEY INGREDIËNT: ALOË VERA SAP
Uit het hart van de aloë vera bladeren wordt zonder enig chemisch proces puur aloë vera sap voor de hydralijn gewonnen. De belangrijkste eigenschappen van dit actieve ingrediënt worden zo optimaal benut. De bladeren zijn afkomstig van Mexicaanse plantages waar goede werkomstandigheden en fairtrade productie vooropstaan.


IN THE SPOTLIGHT
Het biologische rozenwater uit de HYDRA ALOË VERA lijn wordt verkregen van Damascena rozen. Het water afkomstig van deze rozen staat bekend om haar regenererende, verzachtende en verfrissende eigenschappen. Perfect voor een gevoelige huid.PRÉCIEUX ARGAN ANTI-AGING VERZORGING
PRÉCIEUX ARGAN is de hoogwaardige anti-aginglijn van SO’BiO étic. Key ingrediënten in deze lijn zijn het anti-veroudering en hydratatie duo argan olie en natuurlijk hyaluronzuur. Beide bestanddelen hebben bewezen de huid te beschermen tegen huid veroudering. Daarmee helpt de SO’BiO étic PRÉCIEUX ARGAN serie om rimpeltjes te voorkomen en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

KEY INGREDIËNT: ARGAN OLIE
De 100% pure argan olie is afkomstig uit het gebied tussen Essaouira en Agadir in Marokko en is geheel vrij van conserveringsmiddelen en parfum. De koudgeperste olie wordt verkregen uit de pitten van argan fruit. De werking van koud geperste argan olie wordt ook wel vergeleken met een intensieve, hydraterende anti-rimpelbehandeling. SO’BiO étic ondersteunt met de oogst van deze olie lokale non-profit organisaties in Marokko en draagt daarmee bij aan de duurzaamheid van de aarde.


IN THE SPOTLIGHT
Het hyaluronzuur uit de PRÉCIEUX ARGAN serie wordt geproduceerd door middel van green technology en vanuit hernieuwbare plantaardige bronnen. Het hyaluronzuur is 100% natuurlijk, geselecteerd op hoogwaardige eigenschappen en qua structuur gelijk aan het huideigen hyaluronzuur.BB CREAM: HUIDVERZORGING & BEAUTY IN ÉÉN
Biologische huidverzorging en een beautyproduct in één. Dat is de BB cream van SO’BiO étic. De crème heeft een vijfvoudige werking en is verkrijgbaar in de tinten light- en medium beige.

Het product egaliseert de huid teint, maskeert onzuiverheden, zuivert imperfecties, hydrateert en beschermt tegen UV straling door toevoeging van zonnefilter SPF10. Dit zonnefilter van minerale oorsprong, reflecteert 90% van de uv-straling en is volkomen veilig. De crèmige en poederige textuur maakt het product goed smeerbaar en geeft een mooie matte finish.

KEY INGREDIËNT: GRANAATAPPELOLIE
De BB cream bevat als belangrijkste actieve ingrediënt granaatappelolie; een krachtige antioxidant met een regenererende werking. Minerale pigmenten in de BB cream geven een natuurlijke dekking en zorgen dat de crème vederlicht, als een tweede huid aanvoelt.


IN THE SPOTLIGHT
De statige iris is een veerkrachtige plant die bekend staat om haar beschermende en verzachtende eigenschappen. Het extract van de wortelstok stimuleert de actieve huidlagen, zorgt voor extra vochttoevoer en zorgt voor balans en evenwicht in de opperhuid.

Voor meer informatie: moorcosmetics.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *