Met D.I.O. naar de Winter Efteling

D.I.O. drogisterijen bestaat dit jaar 25 jaar en dat wordt natuurlijk groots gevierd. Van 19 juni t/m 2 september kunnen de klanten van D.I.O. supersnel sparen voor een onvergetelijke dag in de Winter Efteling. Op 19 november zal de Efteling paars-groen kleuren, want dan vindt daar de D.I.O. jubileumdag plaats. D.I.O. viert deze mijlpaal graag met iedereen die D.I.O. groot heeft gemaakt: de ondernemers, de klanten en het personeel van het hoofdkantoor van D.I.O. drogisterijen.

Uniek in Nederland
Deze spaaractie is uniek in Nederland. Sparen voor een gratis toegangskaart. Een actie die bij geen enkele andere winkel te vinden is. D.I.O. klanten krijgen bij elke €5,00 een spaarzegel, de eerste zegel krijgen ze cadeau. Een volle spaarkaart van 12 zegels is een vouchter waard, de klant activeert online zijn voucher, waarna hij een toegangskaart ontvangt voor de Winter Efteling. Het Efteling park zal van 10:00 tot 19:00 uur geopend zijn. Door heel het park zal D.I.O. zichtbaar aanwezig zijn. In het paleis van de Fata Morgana is er een D.I.O. Plaza waar de bezoekers kennis kunnen maken met de merken van D.I.O. De dag wordt knallend afgesloten met een spektakel van vuur, water en licht bij de vijver van Aquanura.

Villa Pardoes
D.I.O. drogisterijen viert graag een feestje, maar wil wel dat iedereen mee kan genieten. Daarom zet D.I.O. haar sociale betrokkenheid in voor de actie Villa Pardoes. Een fantastisch doel dat ernstig zieke kinderen samen met hun naasten laat genieten van een ontspannen weekje met gratis toegang tot de Efteling. Het spaardoel is ‘De Tovertafel’, een interactieve tafel die urenlang spel en plezier biedt aan jong en oud. Meer informatie over deze actie is te vinden op www.diodrogist.nl/villapardoes en op www.tovertafel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *