Complete make-over voor Wilkinson Sword vrouwen lijn

Microsoft Word - PERSBERICHT Wilkinson Sword female Relaunch 201

Mat zwarte design verpakkingen en nieuwe ingrediënten.

De hele lijn Wilkinson Sword vrouwen scheersystemen start dit voorjaar met een compleet nieuwe look. De lieve pastelkleuren maken plaats voor een stijlvol mat zwart uiterlijk waarmee het merk een stoerdere weg in slaat. Voor extra gladde voorjaarsbenen en een scheersensatie onder de douche heeft Wilkinson Sword ook een aantal noviteiten toegevoegd. De Hydro Silk scheerkoppen bevatten nu het nieuwe Hydra-Renew™ Serum met sheaboter voor extra verzorging van de huid. Daarnaast is de Intuition Sensitive Care verrijkt met een nieuwe verzorgend ingrediënt: Pro Vitamine B5. Vanaf maart knallen de nieuwe verpakkingen en producten het schap uit.

Gezonde en stralende huid dankzij sheaboter
Met het veranderen van de verpakking grijpt Wilkinson Sword meteen de gelegenheid aan om ook de scheerkoppen van de Wilkinson Sword Hydro Silk te herzien. De nieuwe mesjes van deze lijn bevatten het innovatieve Hydra-Renew™ Serum, een geconcentreerd serum met sheaboter, dat wordt geactiveerd als het in contact komt met water. Dankzij dit serum wordt met elke scheerbeweging het natuurlijke vochtgehalte van de huid aangevuld. De huid profiteert hiervan tot maar liefst twee uur na het scheren, wat zorgt voor een gezonde en stralende huid. De vijf Curve-Sensing mesjes beschermen tegen huidirritatie en zorgen voor een nog optimaler scheerresultaat.

Knallende kleuren in je badkamer
De nieuwe verpakkingen van de Wilkinson Sword vrouwen scheersystemen mogen dan strak mat zwart zijn (waarmee ze erg opvallen in het scheer-schap in de winkel), de nieuwe kleuren van de producten zelf mogen er ook zijn. Zo is de Wilkinson Sword Quattro in trendy roze een aanwinst voor in je badkamer. Deze eyecatcher heeft niet alleen in kleur een metamorfose ondergaan, ook de scheerkop heeft een upgrade gekregen. Zowel de normale als de Sensitive-mesjes van de Quattro for Women scheren zo glad dat je soms best een dagje kunt overslaan.

Voor de meest gevoelige huidjes
Ook Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care heeft een innovatie doorgemaakt. Het zeepblok met aloë vera is nu ook verrijkt met het nieuwe ingrediënt Pro Vitamine B5. Deze vitamine houdt vocht vast en voorkomt uitdroging. Daarnaast zorgt het ervoor dat de huid soepeler en elastischer wordt en helpt het tegen irritaties en jeuk. Dus zelfs de meest gevoelige huidjes kunnen deze zomer met trots hun benen showen. Naast de Intuition Sensitive Care met aloë vera en Pro Vitamine B5 is er ook de Dry Skin met kokosnoot & amandel olie. Door het al aanwezige zeepblok kunnen alle Intuition producten gebruikt worden zonder aparte scheergel waardoor het een must-have is voor elke toilettas op reis.

Overige informatie over Wilkinson Sword
Verkrijgbaar vanaf   :           maart/april 2017
Verkrijgbaar bij          :           Drogisterij en supermarkt

Adviesverkoopprijzen
Hydro Silk Bikini € 15,99
Hydro Silk € 13,99
Hydro Silk navulling 3 mesjes € 14,99

Intuition € 11,99
Intuition navulling 3 mesjes € 12,49
Intuition navulling 6 mesjes € 22,99

Quattro for Women € 8,29
Quattro for Women navulling 3 mesjes € 8,29
Quattro for Women navulling 3 mesjes SENSITIVE € 8,29
Quattro for Women navulling 6 mesjes € 14,99

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *