Claudius Sijmons van D.I.O. drogisterijen met pensioen

In september is Claudius Sijmons, acquisitiemedwerker van D.I.O. drogisterijen, na meer dan 40 jaar werkzaam te zijn geweest bij D.I.O., met pensioen gegaan. Claudius behoort tot de groep die aan de wieg stond van het huidige D.I.O. drogisterijen. Hij begon zijn carrière als twintiger in de drogisterijbranche als buitendienstmedewerker. In deze functie was hij jarenlang hèt vertrouwde gezicht bij de D.I.O. ondernemers. Hij zag met eigen ogen hoe de veranderingen in de drogisterijwereld ook doorsijpelden in de D.I.O. winkels en steunde de ondernemers op zijn zo gewaardeerde persoonlijke manier.

ClaudiDe laatste 7 jaar heeft Claudi zich voor 100% gericht op de acquisitie van D.I.O. Ook in deze functie voelde hij zich als een vis in het water. In deze tijd wist hij heel wat winkels aan de D.I.O. formule te binden. In september doorbrak D.I.O. drogisterijen de langverwachte grens van 200 winkels. Een mijlpaal waaraan Claudius zeer succesvol heeft bijgedragen.

Om zijn werk in ere te houden en de aankomende D.I.O. generaties Claudius niet te doen vergeten, heeft D.I.O. een speciale bokaal in het leven geroepen. De ‘Claudius Sijmons trofee’ zal vanaf 2016 ieder jaar uitgereikt worden tijdens de verkiezing van de ‘Beste D.I.O. drogisterij van het jaar’. De Beste Nieuwkomer zal deze Claudius Sijmons trofee in ontvangst mogen nemen. Een meer dan verdiend eerbetoon voor deze DIOsaurus in hart en nieren.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *