Bumble and bumble. introduceert de Bb. Scalp Detox

Een schone hoofdhuid is de basis van iedere haarstyling. Maar, overmatig productgebruik, te veel olie, etc. is uitputtend voor de hoofdhuid en kan dof en saai haar veroorzaken, zonder volume. 

Bumble & bumble introduceert de Bb. Scalp Detox, een verfrissende micro-bubble remedie die alle overblijfsels verwijdert vanuit de kern van bijna elk haarprobleem: de hoofdhuid. Met ingrediënten als Micellair Water, Salicylic Acid, en een voedende mix van Panthenol, Vitamine B5, Cafeïne en Vitamine E verf verfrist en vernieuwt de Bb. Scalp Detox de hoofdhuid en brengt alles weer in balans. Of het nu afschildering is door droogte, een overload aan olie, eindeloos veel droogshampoo of te veel strakke kapsels, de knetterende schuim verwijdert alle onzuiverheden en maakt de hoofdhuid weer schoon en klaar voor een betere styling.

HOE: Breng de Bb. Scalp detox aan na een week van overmatig productgebruik. Goed schudden, scheid je haar, houd de spuitbus recht en breng direct aan op de hoofdhuid voor een tintelende behandeling. Masseer de Scalp Detox in en laat dit drie minuten intrekken. Spoel uit en gebruik daarna jouw favoriete Bb. shampoo en conditioner.

Aanbevolen verkoopprijs
Bb. Scalp Detox € 27,60 |150ml

Verkrijgbaar vanaf mei 2018 bij 30 Douglas-filialen, Douglas.nl en 5 Hudson’s Bay-filialen. 

Ga naar bumbleandbumble.com voor meer Bumble and bumble. nieuws, producten, mensen en salons.


Over Bumble and bumble. Bumble and bumble. is opgericht in 1977 als salon in New York City. De salon werd al snel bekend door inventieve kniptechnieken en de connectie met de mode- en editorial wereld. Het merk heeft vandaag de dag een complete lijn haarproducten met alle shampoos, conditioners, styling en treatment producten die men zich kan wensen. In New York is The House of Bumble gevestigd, met daarin een salon, Bumble and bumble. University en een uitgebreide winkel. Wereldwijd omarmen beauty en fashion insiders het merk en worden de producten veel backstage ingezet bij shows. Bumble and bumble. wordt verkocht bij meer dan 3000 salons wereldwijd en is vanaf heden ook verkrijgbaar in Nederland in de retail, bij Douglas en Hudson’s Bay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *