Bluem een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Bluem Europe (5 Pillars Research BV) behoort voor het tweede jaar op rij tot de 691 snelst groeiende bedrijven van Nederland in 2020. Voor het 18e jaar op rij is Het Financieele Dagblad op jacht naar de snelst groeiende bedrijven om ze te belonen met de FD GazellenAward.

Managing director en één van de mede-oprichters van Bluem, Nathalie Beck, is verguld met de award: “Ondanks COVID-19 zijn we erin geslaagd ons groeipad voort te zetten, wat opmerkelijk is na het moeilijke tweede kwartaal waarin de tandheelkundige klinieken in Nederland noodgedwongen moesten sluiten. De positieve kant van de pandemie is naar mijn mening het toegenomen bewustzijn van de algemene gezondheid, wat heel gunstig was, vooral omdat we ons nu meer en meer rechtstreeks op de consumentenmarkt richten. Ik ben er trots op dat we deze prestatie in 2020 hebben bereikt met ons team, onze partners, pioniers in de tandheelkunde en de steun van onze trouwe klanten. Groei is voor blue®m echter geen doel op zich; het is een middel om impact te maken”, alduseen opgetogen Beck.

blue®m heeft als hoger doel gesteld om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren doormiddel van mondverzorging. Sinds de oprichting in 2009 focust blue®m zich op het doorbreken van destatus quo in mondverzorging. De langzame afgifte van zuurstof in de meeste van hun producten is hetgeheime wapen.

Over de FD Gazellen Award
De FD Gazellen Award wordt voor de achttiende keer uitgereikt door Het Financieele Dagblad (FD). De prijs wordt uitgereikt aan 691 van de 1 miljoen ondernemingen in Nederland. De groei van deze ondernemingen wordt niet alleen gemeten aan de hand van de netto-omzet, die in de afgelopen drie jaar met ten minste 20% moet zijn gestegen. Een positief nettoresultaat in het voorgaande jaar en natuurlijk moet het bedrijf financieel gezond zijn. Naast omzetgroei tellen ook de groei van het aantalwerknemers en de winstgevendheid mee.

Over blue®m
blue®m is een toonaangevend mondverzorgingsmerk uit Nederland. Een bedrijf met een missie om gezondheid te verbeteren en welzijn te verhogen door middel van mondverzorging. Het bedrijf heeft een trackrecord van meer dan tien jaar in de tandheelkundige industrie. Inmiddels is de bekroonde professionele mondverzorgingscollectie voor dagelijks gebruik verkrijgbaar in meer dan vijftig landen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *