Bestrijd vermoeidheid met de nieuwe VITAMINE B PLUS van NUTRILITE

image002NUTRILITE, ’s werelds grootste verkoper van vitaminen en voedingssupplementen* en officiële leverancier van AC Milan, lanceert NUTRILITE Vitamine B Plus, een dual-actiontablet die maar liefst acht vitaminen B en natuurlijke spirulina bevat. Deze unieke dual-actiontechnologie is het ideale middel om vlagen van vermoeidheid te bestrijden en de hele dag door vitaal en energiek te blijven. 

Door een combinatie van een drukke baan en social leven, ervaren steeds meer mensen een gevoel van vermoeidheid. Beter slapen en eten helpt, maar is niet altijd mogelijk. Daarom lanceert NUTRILITE, pionier in voedingswetenschappen, NUTRILITE Vitamine B Plus. Dankzij de dual-actiontechnologie is dit voedingssupplement met acht essentiële vitaminen B erin verwerkt een uniek oplossing om, als aanvulling op een gezond dieet, vermoeidheid effectief te bestrijden.

Samenstelling NUTRILITE Vitamine B Plus
Eén tablet NUTRILITE Vitamine B Plus bevat de volgende acht essentiële vitaminen: thiamine (B1), riboflavine (B2), niacine (B3), pantotheenzuur (B5), pyridoxine (B6), biotine (B7), foliumzuur (B9), cobalamine (B12). Deze worden samen vaak B-complex genoemd. Daarnaast bevat NUTRILITE Vitamine B Plus natuurlijke spirulina, een blauwgroene algensoort die rijk is aan fytonutriënten. De algen worden verbouwd en geoogst op door NutriCert™ gecertificeerde vijvers. Deze vijvers voldoen aan de strenge normen die NUTRILITE hanteert op het gebied van landbouw, traceerbaarheid en duurzaamheid. Het tablet bevat noch kunstmatige smaakstoffen, noch kleurstoffen, noch additieven.

Dagelijkse behoefte aan vitamine B
Vitamine B is een essentiële voedingsstof die je lichaam dagelijks nodig heeft. Helaas worden voedingsstoffen maar beperkt door het lichaam opgenomen. Om de volledige opname van alle voedingsstoffen in het lichaam op lange termijn te bevorderen, werd NUTRILITE Vitamine B Plus ontwikkeld. Het dual-actiontablet bestaat uit een donker- en een lichtgroene laag. De effecten van de donkergroene laag zijn onmiddellijk voelbaar, terwijl de lichtgroene laag voor een geleidelijke afgifte zorgt. Met andere woorden: na de inname beginnen de vitaminen B2 en B12 meteen te werken en de zes andere vitaminen werken trager en minder direct. Hierdoor draagt het tablet voor gedurende acht uur bij tot een normale energiestofwisseling. Bovendien levert één tablet per dag 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid1 van 8 essentiële vitaminen B. Als aanvulling op een gezond eetpatroon levert NUTRILITE Vitamine B Plus de dagelijkse behoefte aan vitamine B en helpt het vermoeidheid te verminderen.

De dagelijkse aanbevolen dosis NUTRILITE Vitamine B Plus is één tablet per dag, al dan niet bij het eten, en als aanvulling op een gezond eetpatroon.

NUTRILITE™ Vitamine B Plus, 60 tabletten, 32 g – € 19,39.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *