Beautyspot.nl trade edition en Nederlandse Brandwonden Stichting gaan samenwerken

Beautyspot.nl trade edition werkt dit jaar voor het eerst samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting. Volgens brandmanager Meta Coenen sluit de stichting mooi bij het vakevent aan: “De professionele schoonheidsspecialist richt zich op huidverzorging en/of huidverbetering. Iemand met brandwonden kan, nadat de wonden geheeld zijn, terecht bij een schoonheidsspecialist. Maar hoe kan de specialist hier het beste mee omgaan?” Beautyspot.nl vindt het belangrijk om dit goede doel onder de aandacht te brengen én te steunen door bezoekers de mogelijkheid te geven om bij de koop van hun kaartje een bedrag te schenken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting.

De samenwerking met de Brandwonden Stichting komt op verschillende manieren tot uiting. Beautspot.nl trade edition helpt bij het inzamelen van donaties. Daarnaast geeft huidtherapeut Eva Wisman namens de stichting een lezing in het Skin Theater over de verschillende manieren om een brandwond te behandelen. Bezoekers kunnen met hun vragen tevens terecht bij de stand van de Nederlandse Brandwonden Stichting en daar eventueel een ‘Geefdoos’ ophalen, waarmee zij in hun praktijk weer donaties kunnen inzamelen.

Skin theater
De Brandwonden Stichting heeft haar stand in de Skin-hal, die gericht is op schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. In de hal staan exposanten die zich op huidverzorging en huidverbetering richten. Daarnaast biedt de hal een Skin-theater waar verschillende inhoudelijke sessies worden gegeven door oa. dr. David Njoo, dermatoloog & hoofdredacteur huidarts.com en coach/ondernemer Imed Baatout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *