179e ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ winkel geopend

Dinsdag 22 september zijn in Alphen aan den Rijn de deuren van een nieuwe ‘De Tuinen met Holland & Barrett’ geopend. De heer Gerard van As, Wethouder van de Gemeente Alphen aan den Rijn, opende de nieuwe vestiging aan de Van Mandersloostraat 21, samen met Operationeel Directeur Stephen Nieuwenhuis.

Het nieuwe concept wordt in alle nieuw te openen winkels geïntroduceerd. Holland & Barrett Benelux wil dit jaar ongeveer twintig tot dertig vestigingen openen en heeft de ambitie om in 2017 250 vestigingen in Nederland te hebben. Wethouder van As is blij dat het centrum van Alphen weer een mooie winkel rijker is. “Het stadshart wordt steeds mooier en levendiger. Deze nieuwe winkel draagt daar zeker aan bij. We pakken echt door met de ontwikkelingen rondom het stadshart en het is mooi om te zien dat dit ook weer nieuwe ondernemers aantrekt,” aldus wethouder Gerard van As.

Opening AlphenBeleven
De nieuwe winkel heeft een licht en stijlvol interieur en met het nieuwe concept wordt er een meer interactieve ervaring geboden in de winkel. De klanten krijgen de gelegenheid zelf producten te proeven, ruiken en te testen, voordat ze iets aankopen.
De ‘Fruits & Nuts bar’ biedt een ruim assortiment waar klanten zelf noten en zuidvruchten kunnen kiezen, scheppen en wegen. Voor de theeliefhebbers is er de ‘Tea bar’ met overheerlijke en inspirerende thee melanges. De ‘Tea bar’ laat je het aroma ruiken van diverse geselecteerde theeën. Ook de olie- en azijn dispensers zijn beschikbaar voor alle klanten. Bij de ‘Oils & Vinegar bar’ kun je zelf een flesje vullen met een olie of azijn naar keuze. Bij het unieke ‘Scent station’ kun je een variëteit aan geuren kunt ruiken in de vorm van onder meer geurkaarsen en wierook. Of stel een eigen geur samen met kleurrijke waxchips die een heerlijke en intense geur verspreiden wanneer je ze in een ScentBurner (theelicht) laat smelten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *