Zwarte parels, het geheim van een eeuwige jeugdigheid


Collistar was het eerste cosmeticamerk dat in de jaren 80 de voorloper introduceerde in de branche – monodosis capsules- en bewijst wederom baanbrekend te zijn met de introductie van de nieuwe Precious Pearls Boosted Repair Brightness Detox Effect in de Nero Sublime lijn. Deze kleine zwarte “schatkistjes” weerspiegelen de nieuwste technologie in monodosis cosmetica en bevatten een krachtige, geconcentreerde en kristalheldere ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’ in twee versies: één specifiek voor gezicht en hals en een variant voor de oogzone. Naarmate huidcosmetica zich verder hebben ontwikkeld, zijn mogelijkheden die voorheen nog een utopie leken werkelijkheid geworden. Aan elk nieuw Collistar product gaat uitgebreide research vooraf, geïnitieerd door dit populaire Italiaanse bedrijf dat inmiddels al 14 jaar de onbetwiste marktleider in de totale beautymarkt is*.

De populaire Nero Sublime lijn is in 2016 in Nederland geïntroduceerd en was onmiddellijk een grote hit bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterij. De drie originele formules voor het gezicht – het serum, crème en masker met verhelderend, herstellend en detox effect – krijgen nu een verzorgende aanvulling in de vorm van kostbare zwarte parels die buitengewoon effectief zijn. Niet alleen omdat zij super geconcentreerd zijn, maar ook omdat de inhoud intact blijft tot het gebruiksmoment. Elke parel bevat een 100% pure en geconcentreerde ‘huidhersteller’, zonder toevoeging van water, conserveermiddelen of emulsifiers, die het huidweefsel geleidelijk regenereert, herstelt en ontgift.

Precious Pearls Face and Neck
Deze rijke nectar voor de huid voldoet aan de huidbehoefte met een versterkte mix van actieve ingrediënten die geleidelijk de vitaliteit van de huid herstelt en een detox effect heeft met als resultaat een buitengewoon stralend ogende huid. De prachtige kleine zwarte parels bevatten een zalige olie-gel die de huid van gezicht en hals verzorgen. Dankzij de zijdeachtige heldere textuur wordt het product direct door de huid opgenomen en kan deze tot diep in de huid doordringen.

De kostbare inhoud perfectioneert de huid dankzij de ultralichte textuur en buitengewoon verleidelijke sensorische eigenschappen. De formule bevordert de celstofwisseling en de huidnatuurlijke zelfherstelprocessen, bestrijdt schade door vrije radicalen en versterkt de bescherming van huidcel DNA met behulp van het exclusieve Cellular Repair Complex Plus®, een complex op plantaardige basis dat het resultaat is van Collistar research, versterkt met orchidee en gardenia extracten en arganolie. De zwarte parels kunnen in elk seizoen worden gebruikt, zijn geschikt voor alle leeftijden, en zijn met name onvervangbaar als de huid er bijzonder gestrest en vaal uitziet en de vitale functies mogen worden geactiveerd. Hoe te gebruiken? ‘s Ochtends en/of ‘s avonds de inhoud van één dosis op gezicht en hals aanbrengen en zachtjes masseren om opname door de huid te bevorderen. Het resultaat? Een prachtige huid die zich dag na dag zichtbaar transformeert: steviger en minder getekend. Exclusief online verkrijgbaar (collistar.nl)


Precious
Pearls Eye Contour Area
Het krachtige concentraat is ook beschikbaar in een variant voor de oogcontour om de typerende beautyproblemen van deze huidzone te bestrijden. De exclusieve formule combineert orchidee, gardenia extracten en arganolie met een mild gember extract dat een effectieve vochtafvoerende en ontstekingremmende werking heeft, waardoor zwellingen, wallen en donkere kringen verminderen. Deze parels werken buitengewoon langdurig dankzij de gecombineerde werking van de 100% pure en geconcentreerde formule met actieve ingrediënten die herstellen, ontgiften en verhelderend werken en gember, een wondermiddel voor de verzorging van de oogcontour. Het resultaat? Bij regelmatig gebruik minimaliseren alle tekenen van vermoeidheid die de ogen zwaar doen lijken. De zijdeachtige en rijke textuur wordt snel opgenomen door de huid en doet de oogzone perfect ogen: de huid oogt meteen gladder en spectaculair helder. Hoe te gebruiken? ‘s Ochtends en/of ‘s avonds de inhoud van één dosis op de oogcontour aanbrengen, waarbij u de substantie eerst tussen de vingers verwarmt, en daarna zachtjes masseren om opname door de huid te bevorderen. Ideaal als een dagelijkse booster en essentieel als de oogzone er bijzonder gestrest uitziet en/of een extra lifting effect kan gebruiken. Potje met 40 parels.


De kracht van zwart dat verheldert, herstelt en ontgift


Sublime Black 
Precious Serum
Een super geconcentreerd doch licht elixir van jeugdigheid. Een revolutionair serum met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Naast de typerende ingrediënten uit deze lijn – zwarte orchidee, witte gardenia en zwarte parel – bevat de formule ook Collrepair™, een detox complex met herstellende werking dat doordringt tot in het hart van het huidweefsel met een intens verzorgende werking. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. Kan solo worden gebruikt of in combinatie met andere Collistar crèmes. Kan gedurende het hele jaar worden gebruikt, bij elke leeftijd en huidtype. Flacon 30 ml.


Sublime Black 
Precious Cream
Een luxueuze en revolutionaire crème met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. De typerende actieve ingrediënten uit deze lijn zijn in deze formule gecombineerd met carnosine, een ingrediënt met een krachtig herstellend, antioxidant en detox effect. Vanaf het eerste gebruiksmoment ziet het gezicht er meteen subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds op gezicht en hals masseren. Kan gedurende het hele jaar worden gebruikt, bij elke leeftijd en huidtype. Pot 50 ml.


Sublime Black 
Precious Mask
Het masker met luxueuze zwarte textuur voor periodiek gebruik: binnen 5-10 minuten ziet het gezicht er subliem uit met een spectaculair verhelderend effect waardoor de teint perfect straalt. Dit volstrekt unieke en ongeëvenaarde masker bevat een combinatie van kostbare ingrediënten die de effecten versterken van zwarte orchidee, witte gardenia stamcellen, gehydroliseerde zwarte parel en carnosine, en combineert deze met de effecten van zwarte klei en bamboo houtskool, met specifieke purifiërende en absorberende eigenschappen. De verpakking bevat een professionele kwast om het masker snel en egaal te verdelen op de huid. Na 5 minuten inwerken afnemen met een tissue en afspoelen met warm water. Pot 50 ml met professioneel penseel.


Sublime Black 
Precious Scrub-Mask Body
Een exclusief scrub-masker met een verbazingwekkende zwarte consistentie die zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’ voor het lichaam. Dit volstrekt unieke en ongeëvenaarde scrub-masker combineert het gladmakende effect van een scrub met de voordelen van een masker en is rijk aan regenererende, verhelderende en ontgiftende actieve ingrediënten. De ultra-technologische formule werkt direct en een snelle scrub biedt een instant beauty effect:
• de huid is ontgift, voelt direct zacht en straalt.
• de opperhuid is gepolijst en glad dankzij natuurlijke suikerkristallen.
• oneffenheden, ruwe huidzones en signalen van een droge huid zijn geminimaliseerd.
Dit product is een enorme eyecatcher dankzij de diepzwarte kleur. Ook de luxueuze romige textuur en het zalige milde parfum verleiden de zintuigen. Dit product is ideaal te gebruiken tijdens het hele jaar en geschikt voor alle huidtypen. Pot 450 g.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *