Zon, zee & zomervoeten

Doen: heerlijk schoonheidsritueel

Op slippers, in pumps of lekker puur natuur – net als je open schoenen zijn ook je voeten weer helemaal uit de kast. In de zomerhitte is verbergen geen optie. En waarom zou je ook? Met de ontzurende producten van AlkaVitae® liggen mooie, gezonde voeten binnen handbereik. Het geheim zit ‘m in het afvoeren van zure afvalstoffen en dat gaat gepaard met een heerlijk schoonheidsritueel. Het basische Alka® voetbad doordrenkt de huid met het poeder van pure edelstenen en natuurlijke oliën, waardoor je voeten zijdezacht worden en de nagels gaan glazen. Daarna even insmeren met Alka® Crème om ze extra te verzorgen en te beschermen. Het resultaat? Stralend mooie voeten om de hele zomer mee te pronken. 

Voetjes verwennen
Je voeten onderdompelen in een badje vol prachtige edelstenen, dat kan niet anders dan effect hebben. Alka Bad is perfect voor iedereen met een droge of onrustige huid, overmatig eelt, kloofjes en problemen met de nagels – en voor iedereen die de voetjes gewoon eens lekker wil verwennen. Om het helemaal af te maken is er Alka Crème, een heerlijke huidverzorgende combinatie van zuivere ingrediënten uit de natuur. Met een pH van 8.2, de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen, is het de enige basische crème van Nederland. Zo help je je lichaam op natuurlijke wijze van zure afvalstoffen af en dat zie je. 

Goed voor je pH-waarde
Verzuring is iets waar we elke dag mee te maken hebben. We voelen het in onze spieren na een flinke workout, in onze maag na een te zware maaltijd en in ons hele lichaam als de stress toeslaat. Ons lijf kan niet altijd alle zuurresten verwerken en slaat ze op. Vermoeidheid, pijn, stijfheid en huidproblemen zijn allemaal tekenen van verzuring. Gelukkig kunnen we ons lichaam helpen bij het herstellen van het evenwicht. We voeren zuren af via de nieren, darmen, longen en via ons grootste orgaan: de huid. Door het nemen van basische (voet)baden en het gebruik van basische crème kan de huid weer ademen en worden zure afzettingen geneutraliseerd. Dat is goed voor je huid en je pH-waarde.

Prijs & verkrijgbaarheid 
Alka Bad is o.a. te koop in een reisverpakking met vijf zakjes van 50gr voor € 9,95. Hiermee kun je 20 voetbaden maken. Een zakje kan ook gebruikt worden voor een volbad om het hele lichaam te ontzuren. Een kleinverpakking Alka Crème van 50ml kost € 14,95. Alka Bad en Alka Crème zijn vrij van conserveringsmiddelen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Over AlkaVitae®
AlkaVitae® International BV is specialist in ontzuren. Met haar hoofdkantoor in Eindhoven legt het innovatieve bedrijf zich volledig toe op het ontwikkelen van producten die het lichaam ontzuren en het zo haar natuurlijke, basische gezondheid teruggeven. Momenteel bestaat het assortiment uit negen producten die helpen bij het herstellen van verzuring: Alka® Bad, Alka® Crème, Alka® Deo, Alka® Druppels, Alka® Tabs, Tabs Calcium en Tabs Magnesium, Alka® Thee en Alka® Greens. De beste aanpak is afhankelijk van de mate van verzuring en de klachten, advies is in te winnen bij vakdrogisten, gezondheidswinkels en reformwinkels of via de Alka® Coach. Zie voor meer informatie over AlkaVitae, de producten en de Alka Coach www.alkavitae.com.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *