Zomerklaar met Dove Exfoliërende Shower Scrub


Dove stoomt je klaar voor de zomer met drie heerlijke nieuwe Exfoliërende Shower Scrubs met natuurlijke ingrediënten zoals macadamia-olie en aloë vera, met een formule die de huid extra verzacht en hydrateert. Met als resultaat een gladde, verzorgde, stralende huid!

Exfolieert, verzacht & voedt
De nieuwe Shower scrubs van Dove zijn vrij van plastic en verrijkt met natuurlijke exfoliërende mineralen (silica) die het bovenste laagje dode huidcellen op milde maar effectieve wijze verwijderen. Elke exfoliërende Shower Scrub bevat bovendien de bekende hydraterende formule van Dove.

Dove Exfoliërende Shower Scrub is verkrijgbaar in drie varianten. De gemalen macadamia & rijstmelk variant ruikt door de bijzondere combinatie naar koekjes waardoor je een ultiem verwenmoment onder de douche ervaart. Kiwizaden & aloë vera heeft een lichtzoete, frisse geur waar je direct een opgewekt gevoel van krijgt. De granaatappelzaden en sheabutter variant ruikt fruitig en verkwikkend en laat je zintuigen prikkelen.

Dove Exfoliërende Shower Scrub is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 8,99* (225ml) bij drogisterijen.

Waaromscrubben?
De huid vernieuwt zichzelf voortdurend. Daar merk je op zich niets van, maar ondertussen verlies je dagelijks miljoenen huidcellen. Ze laten vanzelf los, maar kunnen na verloop van tijd ook op het huidoppervlak ophopen. Bijvoorbeeld als je huid droger wordt, door seizoensinvloeden, of bij een verzwakte huidconditie. Als huidcellen ophopen kan je huid een doffe, vale uitstraling krijgen en ruw aanvoelen. Het belemmert bovendien de opname van verzorgingsproducten zoals een bodylotion of olie. Prep  je huid door 3 à 4 keer per week deze opgehoopte huidcellen te verwijderen met Dove Exfoliërende Shower Scrub; je huid wordt zachter, gladder en stralend!

Scrub with benefits
Voeg scrubben toe aan je beautyroutine en geef je lichaamshuid deze zomer een boost! Behalve een zachte, gladde en stralende huid zijn er namelijk nog veel meer voordelen:

  • Het scrubben van je huid houdt de celvernieuwing in de hoornlaag opgang, dit kan ervoor zorgen dat je zomerse tintje langer een fabulous glow behoudt.
  • Scrubben is een goede voorbereiding voor je een zelfbruiner aanbrengt. De huid wordt gladder, neemt goed de zelfbruiner op en bij een goede verdeling is er minder kans op vlekken.
  • Door het opgehoopte bovenste laagje huidcellen te verwijderen, bevorder je bovendien ook de opname van ingrediënten uit overige verzorgingsproducten, zoals een bodylotion.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *